Urban Grill Chop – din inima Ardealului, de la Cluj Napoca

Urban Grill Chop Urban Grill Chop

Pentru acest moment, dedicat Urban Grill Chop, am așteptat pozele finale cu mare înfrigurare. In acest sfârșit de săptămână voi fi la Bran și vreau să vă prezint imaginile de la amenajarea făcută la Salonul de Ceai a Reginei Maria din incinta castelului Bran, anterior am mai publicat imagini de la Conacul Maldăr, iar acum … Acum sunt fericit că pot oferi un punct de reper pentru cei din Cluj, din inima Ardealului, pentru a aprecia și înțelege fibra lemnului masiv de cer.

Urban Grill Chop
Urban Grill Chop

La Urban Grill Chop găsiti multe altele care să vă atragă atenția, pe lângă elementele din lemn masiv de cer fabricate de grupul nostru de firme. Acolo, s-a acordat atenție fiecărui detaliu și asta decurge firesc din experiența proprietarului care a adus din afara țării cunoștințe și aplecare spre consumator la un nivel ce nu poate fi denumit altfel decât rafinament. Fiecare element ce se află acolo are rostul său, motivația justă și a fost ales pentru a completa un tot ce împlinește quintesența rafinamentului la un nivel superior al gastronomiei.

Locația este în incinta Platinia Shopping Center, din cel mai mare cartier al Clujului, în Mănăștur, adică la fosta Fabrică de Bere.

Urban Grill Chop
Urban Grill Chop

Am citit ca să înțeleg ce înseamnă cuptorul Josper și chiar dacă la prima vedere nu este impresionant ca dimensiuni, funcționarea sa și rezultatele gătitului la căldură de cărbuni autentici oferă papilelor gustative o excitare aparte, imposibil de reprodus, fără aportul aceluiași chef.  Acest cuptor are nevoie de un om care să întrețină focul de cărbuni pe tot parcursul zilei, în afară de personalul care gătește folosindu-l. Bucătarul are parte de un open space care-l ține în contact cu mușterii și este o experiență aparte să poți discuta cu cel care-ți gătește. La Urban Grill Chop vinoteca este de excepție și s-a acordat atenție colecției de vinuri oferite, mai cu seamă vinurilor românești. Platourile în structură de lemn, marca Lava sunt impresionante și completează experiența culinară.

Nu am ajuns încă personal să-i vizitez, dar am în plan cât de curând să degust preparatele. Am observat din review-urile din pagina lor de Facebook că sunt apreciați la aproape 5 stele și persoana care se ocupa de social media are Very Fast Responsive status. Un alt aspect la care au acordat atenție, și având în vedere că locația este recent deschisă, numarul mare de aprecieri face ca prezența lor online să fie foarte vizibilă.

Declarația Urban Grill Chop

Se spune că prima dată mănânci cu ochii și abia apoi te bucuri de savoarea preparatelor. De carnea proaspăt scoasă din cuptorul Josper Grill se ocupă bucătarii noștri, însă de texturile îmbinate în design-ul interior s-a ocupat Todor Cosmin, căruia îi mulțumim că ne-a ajutat să îți oferim o experiență completă atunci când îți facem cunoștință cu conceptul nostru – urban grill.

Come and experience our urban industrial concept!

Avem beneficiari care comandă mese din lemn de cer din catalogul nostru – www.mobelamadeus.ro – iar prezența online ne limitează nivelul senzorial, lipsindu-ne de autenticitatea atingerii fibrei de lemn. Încerc să recomand tuturor să citească mai multe articole, dintre care de referință pentru înțelegerea rezultatului scontat sunt imaginile din fabrică din articolul –Esența de lemn de cer – stejar sălbatic – Wild Oak

Acum mi-e mult mai ușor, pentru cei din Cluj, să îi îndrum să guste bunătățile de la Urban Grill Chop și cu această ocazie să aprecieze realmente munca noastră. Barul, blaturile meselor, panotajul de pe perete, tot ceea ce se vede din lemn masiv de cer sunt produse fabricate de noi. Diferența față de imaginea din fabrică și cea finală, fotografiată profesionist este evidentă, vă asigur că pentru noi a fost o surpriză plăcută admirând imaginile realizate de specialiști.

Cu drag, de bun gust.

Update iunie 2022 – Am aflat că Urban Grill Chop s-a desfințat din centrul Platinia, asta în timp ce discutam cu proprietarul de la Ego Home – o locație aparte din Cluj Napoca în timp ce eram cazat acolo și priveam peste Cluj Napoca.

Urban Grill Chop
19 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.