Un prototip de masă cu picioare din bustean

mobila din lemn masiv Picioare prototip din busteni

Nu știu ce ar determina un designer sa aleaga picioare din bustean natur, plin pentru o masă.

Nu știu de ce, dar lumea preferă culoarea alb mat pentru mese care au în componență bușteni, sau segmente de bușteni.

Nu știu cum sau de ce s-a fabricat această piesă, eu am surprins-o direct la finisaj, eram cu aparatul în mână și i-am făcut câteva fotografii.

Nu știu cum se mai întâmplă, foarte rar, ca unii clienți, făcând uzanță de statutul conferit de comenzile mari pe care le plasează să ceară, și să primească, câte o piesă complet atipică, pentru motive personale. E greu să refuzi asemenea cereri, și se mai fabrică, piese care s-ar încadra în segmentul ”la comandă”, unicate. Nu suntem sfinți, uneori mai încălcăm regulile interne și motivația am expus-o mai înainte. Am vazut comentarii vis-a-vis de aceste picioare din bustean că ar fi fost mai bine sa aleagă un finisaj natur, tocmai pentru a evidenția fibra lemnului.

Nu știu cum se formează gusturile oamenilor, nu comentez.

masa din lemn masiv
Blat de masa Octopus

Blatul este ca la masa Octopus, doar picioarele sunt diferite, fiind fabricate dintr-un buștean plin, de stejar, despicat în două. Greutatea acestei mese este mare, pentru mișcarea acestor picioare din bustean trebuie folosite transpaletele.

 

 

mobila din lemn masiv - picioare din bustean
Picioare prototip din busteni

Nu am reușit să prind și masa complet ansamblata, dar puteți să vă formați o imagine de ansamblu dacă vedeți masa prezentată în articolul : Masă rustică cu blat masiv de 40 mm. Acolo buștenii sunt întregi pentru fiecare picior, și finisajul de asemenea alb.

masa din lemn masiv
1 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.