Tratament pentru căldură – dusul de gradina în aer liber

dus exterior de gradina gradina interioara cu dus
dus exterior de gradina
Dusul de gradina din lemn de iroko

Dusul de gradina este o sugestie pentru amenjările exterioare a celor ce se bucură de iarbă în jurul locuinței. Încep prin a preciza că nu fabricăm aceste aranjamente, instalații, facilități, oricum s-ar numi. Acest articol este doar o idee de amenajare, sugestia pentru ca oricine care simte că i s-a aprins un beculeț și îi place ceea ce citește, să pună mâna și să facă. Știu că e mai comod să pui mâna pe telefon, dai cu banu sau cu cardul și ai acasă ceea ce îți place. Eu mă poziționez pe partea celor care dacă văd ceva ce le place, și doar ”sună” sau ”miroase” a DIY, adică bricolaj în regie proprie, deja încep să îmi umble rotițele ce și cum și de unde. În mintea mea se asamblează totul ca un puzzle. Nu cel de lemn, Puzzle-ul 3D a fost un proiect cumpărat și partea de muncă a fost să-l ansamblez, cu Tudor.

dus exterior de gradina
design rustic pentru dusul de gradina

Căldură mare monșher, vorba lui Caragiale, din aceea umedă și apăsătoare. Deci, propunerea mea este să vă uitați la imagini și să începeți să găsiți răspunsurile în minte. Un colț de grădină unde poți monta pavele, sau o creangă potrivită de copac din curte, este o variantă construită chiar și pe un ponton. Dacă atunci când ai fost mic, sau chiar adult, ai făcut baie într-o bute mare de lemn înseamnă că ești pe aceeași frecvență cu mine. Dusul de gradina poate fi următorul proiect DIY pe care să-l realizezi în regie proprie.

Azi navigam de nebun pe net căutând variante de vacanță, exotice prin Bora Bora sau Maldive, dar am strâmbat din nas la amenzile ce cuantizează un sejur de 14 zile cu ALL INCLUSIVE. Apoi comentând la plimbare cu Adriana și Victor în parc subiectul, din vorbă în vorbă am aflat de la prieteni povestea unui  doctor care s-a dus singur acolo și își făcea selfie în piscină …. Foarte aiurea, să dai căruța de bani și să faci baie acolo în piscină … singur …

Mai bine acasă, în curtea ta, cu apă încălzită-ntr-un butoi vopsit în negru, sau cu o căldare de lemn, o putină pe care ți-o răstorni singur în cap, trăgând de-o sfoară. Și de restul miilor de EURO, să curgă berea și să sfârâie grătarele cu oamenii dragi alături.

Merită să arunci o privire – Duș de grădină invers – tu stai normal, în picioare

Nu există limitări, nu încercați să copiați ideile de aici, doar inspirați-vă și lăsați imaginația să vă poarte departe, improvizați, nu investiți bani mulți, este o structură cu caracter temporar, se folosește doar dacă afară e cald peste 30 de grade. Toată frumusețea este să vă bucure câteva clipe, după ce ați depus un pic de efort să-l asamblați.

Dusul de gradina
gradina interioara – dusul de gradina
Dusul de gradina
dus pentru exterior
Dusul de gradina
dus pe ponton de lemn
Dusul de gradina
dus incadrat de panouri de lemn
dus exterior de gradina
dus elegant de perete in aer liber
dus exterior de gradina
dus de gradina
dus exterior de gradina
dus cu bete de bambus
Dusul de gradina
cum amenajezi un dus de gradina

Citește și – Atmosfera de vacanta … casa de pe coasta Oceanului Atlantic

dus exterior de gradina
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    pretul ?220*100cm

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.