Snap Jack – darul spațiului liber din Noua Zeelanda

Snap Jack - mobila modulara

Prin Snap Jack am găsit valori și determinarea de a oferi o soluție pentru nevoi reale, gândite și realizate de meșteri cu specializări diferite, complementare, alături de un artist grafician. Hoinăreala prin Internet este pentru mine similară cu răsfoirea unor cărți dintr-o bibliotecă imensă, cu marea diferență privitoare la actualitatea informației găsite. Dacă biblioteca păstrează cunoștințe cu oarece praf depus pe coperți, spațiul online este proaspăt, actual și efervescent prin noutățile pe care le oferă.

Snap Jack - mobila modulara

Demersul celor de la Living with Jack este apreciabil, și-au definit o misiune și afirmă valori destul de nonconformiste, dacă le evaluam din prisma tendințelor zilelor noastre. Valorile sunt forme cu conținut autentic doar dacă nu-și pierd valabilitatea în timp. Sunt concentrați pe A FI, nu pe A AVEA, doresc promovarea creativității, îi unește bucuria de a lucra împreună, într-o direcție idealistă. Sunt dudui care participă la concursuri de frumusețe și declară că urmăresc scopuri idealistice, fantastice, irealizabile, pe când oamenii aceștia sunt opusul lor. Ei vor să ofere în practică, palpabil și utilizabil, prin Snap Jack – Darul Spațiului ( liber – n.r.)

Prețul unei mese de acest fel este ridicat, însă asta doar privit dinspre Europa de Est, poate la nivelul pieței din Noua Zeelandă este normal. Conceptul și funcționalitatea mesei mi se par fabuloase, au folosit magneți pentru fixări, forma scaunelor a mai fost văzută, însă integrarea în masă și modularitatea sunt originale. Ceea ce m-a mirat cu încântare a fost modalitatea de păstrare când nu e utilizată, sub forma unei decorațiuni de perete, un tablou plin de culoare, care este aportul lui Flox, o creatoare de imagini inspirate din natură.

Cumulând toate aceste atribute, se achiziționează o operă de artă ce poate servi ca masă cu scaune. De pe site-ul lui Flox am extras valoarea unei picturi de 50×70 cm la un cuantum de 1600 de dolari, ceea ce face ca masa cu scaune să adauge doar 1000 de dolari la o imagine cu dimensiuni de 5-6 ori mai mari. Rezultatul nu este extravagant, deja în aceste condiții pare chiar o oportunitate.

Sper să fie apreciată această realizare și de meșterii noștri, de cei care caută inspirație și nu sunt limitați la reproducerea unor forme clasice. După ce vedeți Snap Jack, parcă imaginația prinde aripi. Mi-aș dori să extindem creativitatea, să încorporăm tehnici și materiale noi, să creăm liber, modelând piața după propria viziune. Aprecierile nu vor întârzia să apară, iar comenzile pot exista doar când reușim să impresionăm plăcut. Dacă nu este pe tarabă, nu se cere, nu uitați.

Cu drag, de minți zglobii.

Snap Jack - mobila modulara
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.