Set pentru dormitor din lemn masiv de stejar – proiect la comandă

mobila alba din stejar consola si noptierele vedere laterala

Un proiect frumos, pentru o amenajare din Moldova, care completează piese de mobilier deja existente. Cele două noptiere echipează un pat de dormitor finisat într-o culoare mai închisă, plus o consolă de perete pentru TV și echipamentele audio.

Este un proiect la care s-a început acum 4 saptămăni, încă din timpul expoziției de la București. Finisajele au fost realizate după ce clientul a primit un mostrar cu culorile disponibile. Noptierele au sertare fără mânere, cu fantă superioară pe fețele sertarelor pentru a elimina feroneria care ar putea distrage atenția de la aspectul integral al piesei. Culisarea este fină, pe șine prevăzute cu amortizor. Acest set pentru dormitor completeaza piese deja achizitionate. Nu lucrăm de regulă mobilier la comandă, însă exista și excepții dacă sincronizarea cu o pauză de lejeritate în producție ne-o permite.

Culoarea albă, mată, cu crăpături naturale evidențiate sporadic se potrivește pentru încăperile amenajate în stil vintage/retro. Funcționalitatea este evidentă, iar simplitatea definitorie.

Un altfel de alb este cel de pe finisajul mesei Britain prezentat in articolul : Mese fixe pentru living si bucatarie

mobila alba din stejar - set pentru dormitor
noptierele cu 2 sertare – faza intermediara de finisare
mobila alba din stejar - set pentru dormitor
consola si noptiere
mobila alba din stejar - set pentru dormitor
consola si noptierele vedere laterala

Nu este primul proiect pe zona Moldovei, sunt sigur că vor urma încă multe altele. Acest set pentru dormitor este doar completarea unei comenzi anterioare, derivat din seria de dresoare cu 3-4 usi.

mobila alba din stejar
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Ținem aproape oameni buni, va fi loc oricând aici pentru munca voastră. Aștept site-ul să vă pun un link, să vă găsească lumea.
    Poate pe email si un set de dimensiuni si preturi … cine stie ce poate să iasă.

  2. #2 Comentariu nou

    Puteti furniza pe site detalii despre pretul acestui set de noptiere pîus consolă și despre timpul și modalitatile de livrare a comenzii ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.