Din Cluj am primit comanda pentru acest set, compus din masa din lemn masiv Georgia, cea cu picioarele trapez și scaunele Eduard, în variantă atât cu brațe cât și fără.

Pe partea dinspre perete se poate vedea colțul unei bănci construite tot din stejar, din lemn masiv, cu șezutul având lățimea de 40 cm, fără spătar, pe același sistem de picioare trapezoidale ca și masa. Opus, pe partea lungă a mesei sunt 4 scaune fără brațe, din motive ergonomice, care țin de comoditatea așezării, brațele ar fi incomodat foarte mult, fiind necesară tragerea scaunului foarte mult în spate. Pe capetele înguste ale mesei sunt scaune cu brațe, din același model. Șezutul este din piele Bordeaux, iar finisajul ansamblului a fost ales Antik Grey, o alegere foarte la modă, cu rezistență deosebită la utilizare îndelungată și care evidențiază stejarul.

În fundal este poziționat un corp cu 4 uși, fără feronierie, care oferă acces la interiorul său prin manipularea ușilor folosind degajamentul din partea superioară.

Set masa Georgia și scaune Edward cu banca New Grey

Finalul acesta de an este unul al termenelor limită, a deadline-urilor și a alergăturii fără sfârșit. Abia aștept Craciunul să dorm.

Acest set este compus din cele două piese care sunt în top 3 al preferințelor pe domeniu scaunelor si a meselor. Indiferent de percepția asupra lemnului masiv, toți clienții noștri și-au manifestat aprecierea pentru masa Georgia si pentru scaunul Edward și au fost inclus de fiecare dată în paleta alegerilor. Cred că tot a treia comanda conține unul dintre aceste produse. Mi-am propus să fac un recensământ al meselor de tip Georgia deja vândute și la care am primit înapoi imagini cu poziția în aranjamentul final.

Trai bun !