Copenhagen este un set de mobila din lemn de brad și MDF.

mobila din lemn de brad și MDF

N-aș putea spune că sunt un fan al plăcilor aglomerate, indiferent de care fel, PAL sau MDF, dar cu siguranță sunt o opțiune mai ieftină pentru mobila de consum. Nu producem aceste piese, le-am găsit pe un site extern, publicate, pentru UK. Nimic nu te ține o viață, doar dacă nu trăiești mult, iar lăsatul moștenire a mobilei cred că devine o utopie îmbătrânită.

Ceea ce am apreciat este combinația de culori, din prisma celui ce preferă mobila la care lemnul este vizibil sub finisaj, dar dacă cineva apreciază mobila vopsită, unde nu prea contează ce lemn este sub finisaj, atunci genul acesta de culori, combinația de crem vanilie cu lemn de cireș este una reușită în opinia mea. MDF-ul este și la mine în casă prezent, dar doar în bucătărie. Tot vanilie 🙂 Am o scuză bună să apreciez soluțiile din imaginile acestui articol.

mobila din lemn de brad și MDF

mobila din lemn de brad și MDF

mobila din lemn de brad și MDF
mobila din lemn de brad și MDF

mobila din lemn de brad și MDF

mobila din lemn de brad și MDF

La expoziția de mobila BIFE SIM 2018 am vazut astfel de soluții propuse publicului care păreau destul de apreciate. Lemnul masiv conferă plăcilor aglomerate un pic de personalitate și le încarcă de căldura ce le lipsește din cauza melaminei sau a vopselei reci. Cu cât ponderea de lemn natur, masiv, este mai mare, cu atât senzația de mobilă ieftină dispare.

Cred că astfel de soluții pot fi o formă de mobilier custom produs într-un atelier de mobila la comandă, aflat la început. Știu că mulți meșteri care iubesc lemnul dar trăiesc din ansamblarea plăcilor din PAL și MDF ”s-ar trage” către masiv, însă nu știu cum să-și formeze clientela. Îmi vine să le spun – UITE AȘA ! – priviți imaginile și inspirați-vă!

Zâmbiți, cât de mult puteți.

Poate vă surâde o călătorie prin alte articole cu idei frumoase de amenajare interioară: Set de mobila antica sau Setul Aspen de mobila Amish