Scaun din stejar masiv – model Dijon

scaun din stejar model Dijon

Este cel mai apreciat model de scaun din stejar pe care îl livrăm în România și face o pereche minunată cu mesele impunătoare gen masa Britain (rotundă, pătrată sau dreptunghiulară) sau masa Kraken (modelul care înainte purta numele de Octopus).

scaun din stejar model Dijon

Recent am primit o întrebare referitor la greutatea pe care o suportă și nu am știut ce să răspund. Cel mai bun răspuns este că am un prieten de 145 de kg care se simte confortabil și nu are vreo emoție când se așează pe acest scaun din stejar masiv. Rareori fabricăm acest model de scaun din fag, pentru că de regulă este solicitat a fi finisat în culori deschise.

Fagul este la fel de rezistent iar prețul cu 10 % mai scăzut poate fi un motiv de a prefera această variantă, dar se recomandă ca fagul să fie finisat în culori închise, pentru a nu se percepe diferențele de coloratură ale fibrei. Stejarul este mai uniform, natural are o nuanță de miere și la finisajele de nuanță deschisă arată mult mai bine. Fibra lemnului de stejar are o particularitate destul de ușor de observat, este frumoasă fără îndoială iar diferența de preț perfect justificată, mai ales că vorbim de mobilier cu o durată de viață îndelungată.

scaun din stejar model Dijon

Am prezentat acest scaun în mai multe rânduri, dacă ajungeți la Conacul Maldăr îl veți găsi și pe terasa restaurantului și în cramă, finisat în culoarea negru mat. Alegerea finisajului mat este o preferință tot mai des întâlnită, cred că lumea s-a săturat de luciul mobilei furniruite. lacul mat este la fel de bun pentru protecția lemnului dar mult mai ușor de păstrat cu un aspect îngrijit.

Trebuie notat faptul că H-ul care unește picioarele leagă întreaga structură într-un cadru foarte solid, crescând rezistența scaunului în timp. Cei de la restaurantul ”La Mărie și Ion” din Regie/București folosesc astfel de scaune de peste 3 ani în regim HORECA, cu tot ceea ce înseamnă distracție pe muzică lăutărească, urcat pe mese și pe scaune. Au solicitat o ranforsare suplimentară a H-ului și până astăzi, scaunele Dijon și mesele Britain au făcut față cu brio.

scaun din stejar model Dijon

scaun din stejar model Dijon

Dacă urmăriți calitate și un design clasic, să alegeți un scaun din stejar masiv ca și modelul Dijon este o opțiune fără greșeală.

Scaun din stejar – model Dijon – nefinisat

scaun din stejar model Dijon

scaun din stejar model Dijon

scaun din stejar model Dijon

scaun din stejar model Dijon

Cu drag, de lucruri trainice.

scaun din stejar model Dijon
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.