O idee buna de pus în practică, simplă și veche de când lumea, dar cred eu uitata, este să folosești pentru un aspect rustic complet, ideea lui Cristi, idee pe care o poti aplica chiar și în casă, la mobila de bucatarie sau de living.

Nu e greu de stilizat puțin, cu o dalta și un ciocan se poate chiar sculpta ceva. Mi-a trimis imaginile inspirat de imaginea lui Virgil despre balamale rustice din articolul despre prorpria realizare. A montat acele balamale la dulapiorul din dreptul chiuvetei amplasate în gazebo. Ultima imagine din articol-ul – BALAMALE RUSTICE EXTREM DE IEFTINE –  are din partea lui Cristi răspunsul prin imaginile de mai jos ca si completare cu incuietoarele din lemn care fac pereche minunată cu setul de balamale rustice.

incuietoare din lemn și balamale rustice
inchizatoare simpla din lemn
din lemn
inchizatoare simpla din lemn

Mai jos am completat eu cu alte modele rudimentare, rustice sau unul chiar complex. Încuietorile și lacătele sunt pentru oameni cinstiți, nu pentru hoți, cred că aproape toate aceste modele aveau rolul de a ține o ușă într-o poziție închisă, fără a avea rol de impenetrabilitate.

incuietoare din lemn
cel mai simplu sistem de inchidere
incuietoare din lemn
incuietoare din lemn decorata
incuietoare din lemn
incuietoare mai complicata pentru usa
incuietoare din lemn
incuietoare manufacturata din stejar
incuietoare din lemn
lenspiration.com – incuietoare din lemn

Cu drag, de moda veche.