Puzzle din lemn – top trei siteuri de unde le poți comanda

puzzle din lemn

Tuturor ne plac puzzle-urile, dar aici, avem o afinitate mare pentru tot ce înseamnă puzzle din lemn. Dacă te educi să privești viața ca un joc sau dacă ai norocul să apară în viața ta cineva care să te învețe să o privești așa, experiențele prin care treci au darul de a te ajuta să devii mai înțelept, mai profund în gândire și, de ce nu, mai relaxat. În jocul vieții, orice experiență poate fi o bucată dintr-un puzzle.

Deși se spune peste tot, o mai spunem și noi aici, primii ani din viața unui copil sunt foarte importanți pentru dezvoltarea sa ulterioară, pentru maturizarea și dobândirea unor abilități necesare pentru o bună gestionare a relațiilor interumane sau profesionale. Prin joc, copilul învață să experimenteze, să facă legături, să își dezvolte abilități benefice. Relaționarea cu membrii familiei și socializarea cu ceilalți copii se face când ești mic prin joc.

Vine luna cadourilor. Și îmi cer scuze că nu găsesc alt termen mai puțin comercial. Eu am început deja să mă uit prin magazine după cadouri pentru cei mici din jurul meu și pentru că toți sunt copii tare isteți, mereu mă îndrept către puzzle-uri.

Un puzzle dine lemn poate fi un cadou foarte bun pentru copiii peste 2 ani. Piesele trebuie să fie mai mari, pentru a evita riscul de a fi înghițite. Acum, vă dau informații din casă. Puzzle-urile clasice din hârtie, par foarte interesante de mestecat. Fiind foarte subțiri, se ascund ușor pe sub dulapuri. Ba după ce îl moflăie copilul de câteva ori, i se mai distruge și dunga, nemaigăsindu-și loc printre celelalte. Toate aceste amuzante ”neajunsuri”, pot fi evitate cu un puzzle din lemn.

Și pentru că m-am crucit puțin ieri seară văzând prețurile din magazine pentru cadouri, azi m-am gândit să caut variante mai acceptabile din punct de vedere financiar, și m-am gândit să le împărtășesc cu dumneavoastră.

1. Nenumărate variante vesele și colorate la emag.ro – Știu, nu au ei nevoie de reclama noastră, nici nu încercăm să le-o facem.

2.  Multe jucării din lemn găsiți și la bestkids.ro

3. Animăluțe prietenoase, buburuze și gâze colorate pe jucariionline.eu

Inspiră-te pentru un cadou și de aici:   5 jocuri pentru copii cu obiecte simple din lemn si metal

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.