Clienții pot întotdeauna să te surprindă cu cereri de personalizare a obiectului pe care îl comandă. Logica apare din cuantumul banilor pe care îi investește fiecare în achizițiile sale. Cred că dacă mi-aș lua un Ferrari aș vrea și eu să se știe că este fabricat de Minitehnicușii de acolo la comanda mea, expresă. Vrabia mălai visează…

Una dintre f irmele mari, cu prezență semnificativă pe piață, cum este cazul grupului de firme Succes din Târgu Jiu, a comandat două mese din lemn masiv, model Octopus, identice, la care au solicitat personalizarea mobilierului cu sigla firmei. S-a realizat o frezare pe un CNC de precizie, în blatul meselor, pe colț, apoi umplerea cu material plastic, de culoarea siglei firmei mai sus menționate.

Mă și gândeam cum ar fi același procedeu aplicat pe un blat de PAL sau MDF, nu că nu se poate realiza, dar de acolo vin probleme, cu infiltrarea umidității, iar în timp, am convingerea că rezistența netă a lemnului masiv își va spune cuvântul. Dacă aveți treabă la târgul auto al firmei Succes din Târgu Jiu le găsiți montate pe terasa centrală din incinta tărgului. Am apreciat și se vede efortul pe care această firmă îl face în promovarea imaginii sale.

<img src="https://i1.wp.com/www.stejarmasiv.ro/wp-content/uploads/2013/10/Masa-Octopus-cu-picioare-metalice.png?resize=640%2C401&ssl=1" alt="masa din stejar">
Masa Octopus cu picioare metalice
sigla personalizata
Inscripíonarea prin frezare
personalizarea mobilierului cu logo-ul firmei
Personalizarea cu logo-ul firmei

Cu drag, de voie bună.

P.S. Update 2016 – recent am aflat că această firmă are probleme financiare si se pare că au intrat în faliment. Singura mea grijă este de ce se va alege de mesele noastre, avand in vedere că le-am amplasat si montat in pavilionul din târgul auto din Târgu Jiu. Dacă se nimerește cineva care este din oraș și are vreo idee despre ele sa-mi scrie pe adresa calin@stejarmasiv.ro . Mi-aș dori mai mult succes in viața de mobilier pentru mesele fabricate de noi.

Multumesc !