Perete de sticla – oferă casei tale mai multă deschidere!

perete de sticla

Mă gândesc de o vreme la soluția unui perete de sticla pentru viitoarea mea casă. Apartamentele mai vechi, după Revoluție, au suferit tare multe modificări interioare. Camerele mai mici au fost unite cu altele mai mari, suferind restructurări, care nu au fost mereu făcute conform indicaților unui arhitect sau constructor. Amenzi pentru spargeri și modificări în structura apartamentelor, nu s-au primit. Dar, sub presiunea posibilității primirii lor, constructorii s-au adaptat și au gândit open space-ul, bucătărie și sufragerie împreună.

perete de sticla

Încet, încet, a apărut pe piață soluția unui perete de sticla. Oferă aceiași luminozitate și deschidere, dar separă. Probabil, mirosul din bucătărie nu e tare plăcut de simțit când stai seara la televizor.

Îți recomandăm: Furnirul | Decor prin insertii si incrustatii

Primul perete de sticla l-am văzut în casa unei prietene, care înlocuise peretele despărțitor de la bucătărie cu unul de sticlă. A fost soluția găsită după ce proprietarii anteriori, au ales să îl dea jos. Prin casele celor mai înstăriți, care trăiesc într-o țară cu climă plăcută, găsești camere construite având pereți din sticlă. Deschiderea lor te duce, de obicei, către o terasă sau o grădină, ori mai mult, sunt gândite în așa fel încât terasa să aibă pereți din sticlă care te protejează de frig iarnă, lăsându-ți bucuria de a te relaxa într-un spațiu ”deschis”.

Dar un perete care poate fi împăturat, cum vi se pare?

În prezent, pereții de sticlă sunt folosiți în sediile de birouri sau în marile companii, mult mai mult decât prin casele noastre. În mediul de business, oferă sau se dorește să confere ideea de management în mijlocul angajaților. Separați, dar împreună. Acasă, ar putea fi o variantă pentru camera copilului, să îl vezi și să te vadă.

Desigur, un perete de sticla trebuie să fie securizat, e de la sine înțeles. Cine știe pe viitor ce soluții vor apărea în acest domeniu. Dacă ar fi să alegeți, dumnevoastră unde l-ați instala?

perete de sticla

perete de sticla

perete de sticla

perete de sticla

perete de sticla

perete de sticla
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.