Pentru copii … si parinti fericiti !!!

camera copiilor

Completare 2016

Acest articol pentru copii a fost scris în 2012, azi e 2016 și băiețelul meu, Victor a împlinit un an și jumătate. Am re-editat acest articol și am simțit nevoia de a aduce această completare, citind textul de mai jos, editat acum 3 ani.

Original 2012

Astazi m-a lovit asa un gand de paternitate crescanda, cu planuri si vise despre viitor. Simt fluturasi in burta si imi doresc ca 2013 sa aduca implinirea dorintei mele pentru familia mea. O simt altfel in acest sfarsit de an, iar deformarea mea ca inginer ma face sa ma gandesc la ce vreau si imi doresc sa le ofer. Am o strangere de inima cand ma gandesc la primii ani de viata ai unui copil, cand sper si cred ca ma voi putea ridica la nivelul asteptarilor. Ale mele in primul rand. Dupa 4-5 ani cred ca ajung in sfarsit in zona comoda mie, unde deja imi zburda mii de idei in minte, pe care mi le imaginez ca le voi face.

mobila Pentru copii

Deja am hotarat ca trebuie sa am o casa cu curte, mare mare. Cam cat Southfork -ul din Dallas, sa ajunga pentru toate cele ce vreau sa le fac, sa fie suficient de incapatoare pentru toate leaganele, casutele, in copac sau nu, garduri, butoaie, topogane, casuta de gradina, straturi de flori, … pfui… multe multe. Ma relaxeaza enorm să mesteresc. Este atat de multa multumire intr-o ora pe care o dedici sa fabrici ceva din elemente mici sau inutile. Apoi bucuria aprecierii, sunetul unui ras si a tipetelor de fericire din partea celor mici rasplatesc cu prisosinta orice efort.

Update 2018 – Sugestie de soluții pentru amenajarea din camera copiilorArhitectul copiilor – LAM Studio – Laura Cotoban

Ar trebui sa fie in sangele oricarui purtator de par pe piept mesteritul. E masculin, datator de siguranta, reconfortant si deconectant. Ne apartine noua barbatilor, celor care cand eram mici defaceam orice jucarie sa vedem : daca merge, de ce merge, daca nu merge de ce nu merge. Diferenta intre barbati si baieti o face pretul jucariilor, si sper sa raman un copil inauntru toata viata, nu imi doresc sa pierd intensitatea de a ma bucura. Cu exteriorizare sau nu, depinde de situatie.

Pentru copii și pentru camera copiilor sau pentru locul lor de joaca va arat cateva idei, ce neaparat implica lemn, lemn masiv, placaj, scanduri sau cuie. Mai strang eu cateva idei si la primavara ma apuc de o parte din ele.

Idei pentru copii

camera copiilor - Pentru copii

jucarii pentru copii

jucarii

mobila pentru copii

topogan de camera

patut de copil

mobila Pentru copii

mobila pentru copii

pat de lemn pentru copii

mobila copii

patut copii

Cu drag, de zambet de copil.

Nu producem mobilier pentru copii, ci doar mese și scaune din stejar masiv. Poți consulta Catalogul de mobila Mobel Amadeus.

patut copii
11 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Eu am asa ceva din Viena,,,,

  2. #2 Comentariu nou

    Eu am asa ceva din Viena,,,,