Arhitectul copiilor – LAM Studio – Laura Cotoban

Arhitectul Copiilor

Azi dimineață m-a sunat Arhitectul copiilor – Laura Cotoban ca sa-mi aducă o veste bună. A lucrat cu Dragoș și Costi – adică Iplan Furniture – la un proiect și a ținut sa-mi spună că recomandarea mea către cei doi Minitehnicuși a funcționat, a dat roade și e încântată de colaborare.

Mai rar așa ceva, de regulă omul când își rezolvă problema, închide caietul și trece mai departe. Cred că sunt două luni, dacă nu mai bine, de când am vorbit cu Laura și abia săptămâna trecută mi-a spus Dragoș că e gata proiectul cu camera pentru copii. Pierdusem șirul, însă când am văzut imaginile, cu acceptul d-nei Arhitectul Copiilor ( Laura Cotoban) am simțit că e neapărat nevoie să vi-l prezint.

Arhitectul Copiilor
Arhitectul Copiilor – pagina oficiala

Întreaga lucrare include – ” Amenajare camera copii din lemn de pin imbinat traditional, compusa din 2 paturi, platforma, 2 scari de acces, topogan, birou pt 2 persoane cu rafturi si comoda TV ” – proiect conceput integral de Laura. Am mers mai departe și am descoperit pagina oficială Arhitectul copiilor – o lume aparte, dedicată celor mici, cu un concept unic și foarte bine conturat. Nu mi-e dat des să văd astfel de abordări, este prima dată când găsesc atâta atenție acordată particularităților de interacțiune cu cei mici.

Mai știți când am scris articolul – Oare copiii chiar își doresc ceea ce amenajăm noi în camerele lor? – Se pare că Universul conspiră și duce gândurile bune acolo unde se pot materializa.

Această amenajare împarte o cameră în două spații, în care locul de joacă, cel de dormit pentru copii și biroul părintelui fac spațiu comun. Partea de living cu standul TV este integrată în locul de joacă pentru cei mici. Este un concept unic, când știu că în urbele aglomerate părinții aleg să se înstrăineze de zarva odraslelor pe care îi dau pe mâna soferului și a bonei. Eu știu extrem de bine ce înseamnă să lucrezi la o tastatură, muncă de birou, cu mașinuțe, tractoare sau mingi ”zburând” prin apropiere.

Cu siguranță Terra se învârte într-o lumină favorabila României, în ultima vreme iau cunoștință tot mai des cu oameni faini, cu care pot conversa ușor și care împărtășesc valori normale, solide, comune cu mine. Mă regăsesc ca un naufragiat salvat între tot mai mulți oameni ireal de atipici, la fel ca Arhitectul Copiilor întruchipat de Laura Cotoban. Se schimbă ceva în bine, în această societate și suntem tot mai mulți nebuni ce visăm la frumos, convinși că și alții vor vedea și veni în visul nostru.

Dovadă stă testimonialul de pe pagina lor oficială :

Cu drag, scot pălăria în fața ta, Arhitectul Copiilor!

Citește și – WingsDesign.ro este Paula Goagă și colaborează cu StejarMasiv.ro

Arhitectul Copiilor
20 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.