Pensiune de vanzare – Vis de Munte – din zona Humorului, Suceava

pensiune de vanzare - Vis de Munte

Ca să fie de la bun început înțeles, acest articol despre o pensiune de vanzare nu ne transformă în site de anunțuri de publicitate imobiliara, ci este semnul nostru de respect și apreciere pentru Mariana, dna Mariana care ne citește fidel de cca 5 ani. Recent i-am fost oaspeți, am dormit acolo în drum spre Marius, proprietarul atelierului echipat cu fonduri europene din articolul – StartUp Nation – atelier de tâmplarie utilat de WoodIQ.

pensiune de vanzare - Vis de Munte

Pensiunea era închisă, adică nu este sezon în Bucovina. Dna Mariana care și deține pensiunea și o și deservește, având grijă personal de toți musafirii, ne-a primit cu drag, având în vedere că ”ne știm” de atâta vreme. Ne știm este un sofism, pentru că nu ne-am întâlnit niciodată, dar am conversat de nenumărate ori, pe marginea articolelor publicate în revista noastră.

pensiune de vanzare - Vis de Munte

Am ajuns târziu, însă camera noastră era pregătită, caldă și la bucătărie am servit câteva pahare de țuică pentru re-energizarea celulor tasate de drum. Am dormit acolo și de dimineață ne-am așternut la drum, însă am apucat să stăm de vorbă preț de câteva ceasuri pe seară. Atunci am aflat că Vis de Munte din Bucovina este o pensiune de vanzare pentru că de când se ocupa singură de ea, îi este foarte greu. S-a decis să renunțe la pensiune și să o vândă, și să se mute undeva mai aproape de copii sau înapoi la Brăila.

Exterior pensiune de vanzare – Vis de Munte – Bucovina

Nu vă pot oferi informații multe despre numărul de camere, cca 10, plus spațiul de primire din antreu cu semineu, bucătărie la parter complet utilată, sala liberă de petreceri la ultimul nivel, terasă acoperită pentru grătare și anexă pentru personalul care se ocupă de pensiune, spațiu ocupat în prezent de dna Mariana. Cred că cele mai corecte și complete informații le găsiți pe Booking.com unde și eu sunt client Genius.

pensiune de vanzare - Vis de Munte

Un rating de 9,6 nu e ușor de obținut, asta implică muncă, desigur, și câțiva nemulțumiți de regulile gazdei. Review-urile sunt cele mai relevante pentru o imagine asupra acestei locații.

pensiune de vanzare - Vis de Munte

pensiune de vanzare - Vis de Munte

Pagina de Facebook – aici.

Profilul Booking – aici.

Interior pensiune de vanzare – Vis de Munte – Bucovina

Pentru un investitor sau pentru cineva care caută un business cumulat cu ruperea de cotidianul citadin, poate fi o oportunitate la care contribui și eu pentru a o sprijini pe dna Mariana să transfere Vis de Munte unor viitori proprietari la fel de ispravă.

pensiune de vanzare - Vis de Munte
Mariana Negoita

Găsiti online toate datele de contact, însă dacă doriți puteți să o sunați direct pe dna Mariana Negoiță.

pensiune de vanzare - Vis de Munte
29 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.