Ce-mi place de Irina, i-auzi…. Ce le place femeilor? Dulapuri de haine, masute de pudrat nasul si timp de barfit. Cind le apuca povestile pe femei sunt ca detinutii care dupa ce au fost 20 de ani colegi de celula mai stau in fata inchisorii inca o jumatate de ora la taclale, ca nu si-au epuizat subiectele.

Ceea ce ne place nouă, barbatilor … Preferam altceva in dulap, nu haine. Sticle. Pe alese si diverse. Vinuri, tării, tirbuson (set de bibliotecar, ca-n bancul cind trebuia spus carte in loc de bautura). Bărbaților le place designul practic, util, iar partea de design vine doar atunci când e de arătat cuiva. Apoi mai avem reprezentanți ai lumii barbatilor care sunt cititi, umblati prin lume, la care gusturile li se rafinează, astfel că selecția se face pe bază de experiență, dar să știți că puțini de-ai noștri se impresionează doar pentru că a plăcut forma sau culoare. Ne rămâne impregnat pe retină utilitatea, pragmatismul.

Cam asa:

Bar in dulap de perete- mobila barbatilor
Bar in dulap de perete

sau asa

Bar stejar masiv cu usi laterale si blat de lucru - mobila barbatilor
Bar stejar masiv cu usi laterale si blat de lucru

Intr-un post anterior am mai prezentat un bar similar, conceptul nu e nou, doar forma poate suferi modificari si imbunatatiri. De gustibus…

Apoi, micul dejun al familiei ar arata asa:

Mic dejun de duminica dimineata - mobila barbatilor
Mic dejun de duminica dimineata

In zilele de lucru, as vrea ca biroul meu de acasa sa arate asa:

Set executiv de birou din stejar - mobila barbatilor

Visele sint importante, sint modul de a tinde mai sus, iar sansele de a ne ridica cresc de fiecare data cind privim in sus. Nu inseamna nemultumire, ci evitarea autosuficientei. Si daca tot visam … mai visez la o seara linga focul din semineu, care arata cam asa.

Camera cu semineu si biblioteca
Camera cu semineu si biblioteca

si …. as da orice sa am imaginea asta in fata ochilor.

Semineu si copii
Semineu si copii

Cu drag, de moda veche.

S-ar putea să îți placă și: Carucior elegant pentru servirea băuturilor!