Parfumul designului interior

decoratiuni florale pentru casa

Mama m-a invatat inca de mica cu parfumul designului interior, cu mult verde și culoare de la florile si plantele din apartament. Aduc natura mai aproape de noi, sau mai bine zis, nu ne îndepărtăm noi de ea. Asa gratioase si gingase, ele ne inveselesc spatiul in care locuim, de aceea este bine sa le oferim minim un coltisor din casa noastra.

decoratiuni florale pentru casa - parfumul designului interior
condimentele crescute in apartament - parfumul designului interior

Tot de mica am invatat ca in cursul zilei, atunci cand se desfasoara procesul de fotosinteza, plantele dau incaperii un aer proaspat. Credeti-ma, si cea mai banala planta poate sa iti transforme caminul intr-unul cald si primitor. Mie imi place foarte mult ideea de mini-copacei in casa, iar daca aveti spatiu suficient de mare, acestia arata senzational intr-un ghiveci din lemn.

Așează ghivecele oriunde, pe masa sau pe trepte, agățate de pereți, în baie sau pe hol.

mini copacei in apartament - parfumul designului interior - bonsai

Nu va ingrijorati daca nu dispuneti de suficient spatiu pentru a decora cu ghivece de flori, ghivecele pot fi  agațate de tavan sau suspendate chiar pe pereti. Parfumul designului cu verde va fi etern, nu se demodează niciodată.

ghivece atarnate pe perete

P.s: Va place ingeniozitatea? Ia priviți aici … parfumul designului cu plante suculente, care înfloresc mai rar, dar ocupă foarte puțin loc are puterea de a încânta privirea.

plante in ghivece unice

Obiectele vintage, funcționale sau nu au darul de a face pereche reușită cu florile. Decorațiunile din produse industriale, convertite la suporturi sunt foarte apreciate. Un radio sau un telefon cu butoane ori disc, sunt deja vintage. Aceste aparate au dimensiuni generoase, nu pot uita cutia din lemn cu radioul vechi de pe dulapul bunicii.

Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
ghiveci
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Eu sunt din Maramures si nu stiam de respectiva pensiune…rusine sa-mi fie.

  2. #2 Comentariu nou

    Super

  3. #3 Comentariu nou

    ce firma produce mobila aceasta?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.