Visul a 95% dintre femei, dulapul de pantofi. Că o fi din lemn, PAL, MDF, încastrat sau doar niște sârme subțiri, cuiere, polițe, la sac sau în cutie, pantofi să fie. Sandale, cizme, botine, pantofi de gală sau gumari, șlapi, cu fundă sau baretuțe, cu mărgică sau șnur, albe, verzi, curcubeu sau negru sobru, cât de mulți, dar SĂ FIE !

Lor nu le pasă chiar la propriu unde îi țin, poate să fie în orice loc, dacă mult iubiții pantofi sunt în siguranță. Bărbaților nu le pasă și așa decăt de bocanci și pantofii sport, dar parcă nu e totuna dacă îți ia 10 min să te încalți sau 10 secunde. În pantofi se pot investi literalmente averi, dar nu prea dai mulți bănuți pe dulapul sau suportul care îi găzduiește.

În schimb, gândește puțin așa, nu-i drept că le-ar crește zahărul în sânge la prietenele tale dacă ar vedea colecția de încălțări ordonată, îngrijită, așezată pe căprării, să alegi pantofi ca o carte din bibliotecă? E creme-de-la-creme pentru bunăstarea ta, e miezul, quintesența culmilor, realizarea ta și confirmarea statutului social la un nivel de netăgăduit dacă pentru colecția ta îți permiți să investești un ban și să o așezi așa cum orice star de cinema își așează în propriul dressing sutele de pantofi.

Adriana a fost rezonabilă, am numărat răbdător 25 de perechi pe care consideră că și i-ar dori ca să îi întregească arsenalul. Altele au peste 150 și mai cumpără.

Pentru cum ar sta păpucii dvs, domnule și doamnă, într-un dulăpior de lemn masiv, elegant, discret și totuși suficient de frumos e vorba în toate sugestiile din imaginile ce urmează.

dulap de pantofi
bloombety.com – dulap din stejar pentru pantofi
dulap de pantofi
bloombety.com – Dulapior alb
dulap de pantofi
dulapior pentru pantofi decent
dulap de pantofi
dulapior suspendat
dulap de pantofi
handcrafted cabinet
dulap de pantofi
miniorganizator elegant de uz curent
dulap de pantofi
mobulet.com dulap elegant pentru 6 perechi
dulap de pantofi
mobulet.com dulap in sah
dulap de pantofi
nigerianmaritimedirectory.com sistem de organizare
dulap de pantofi
organizator
dulap de pantofi
Sistem de tavi pentru dulapul de la IKEA
dulap de pantofi
www.arredamentimobili.net – dulap cu design italian
dulap de pantofi
www.touchofclass.com – dulap in stil victorian
dulap de pantofi
dulapior din castan

Multă baftă, la cumpărături.

Este disponibilă vreo variantă pentru achiziție?

Nu avem în portofoliu astfel de produse, producem doar mese și scaune, plus o gamă mică de corpuri. Cu un click pe banner-ul de mai sus ajungeți direct la pagina care cuprinde întregul nostru portofoliu.