Outside the Box | Design neconventional

outside the box

Limita e cerul !!! Outside the Box este descrierea pe scurt a minților neîncorsetate.

Materiale convenționale, lemn, culori îndrăznețe, puțin curaj … nu … mai mult curaj, pot constitui ingredientele perfecte pentru un design neconvențional. Piesa, recomandarea mea e sa nu fie mai multe, are dreptul sa rupă o bariera sau pe toate, depinde de mesajul pe care vreți sa-l transmiteți.

Nu cred ca vreti sa socati, altfel se va face un serial despre voi, ca Dr House.

Primul impact pe care-l veți obține este dovada de netăgăduit in fata oricui va trece prin casa ca sunteți un spirit liber, neînchistat, care uneori poate gândi ” Outside the box „. Așa-i Alexandra? Ideea iți aparține in totalitate, doar descrierea am compus-o eu.

Orice obiect poate suporta schimbări, de la funcționalitate, forma sau așezare. Câți au curajul să o facă? Daca nu v-a trecut până acum prin cap asta, vă rog sa acordați cel puțin atenție acestui aspect, poate găsiți, undeva, rătăcit prin colturile esteticului din voi vreo urma de rebeliune ce poate lua forme „nebănuite”.

Canapea Outside the Box
Paharul sta pe un suport din mijlocul ruloului de material
Dulap crapat Outside the Box
Masuta de cafea

Așa cum designerii vestimentari imaginează ținute care șochează, tot așa designerii de mobilier au momente în care vor să capteze atenția propunând imposibilități ce sunt exprimarea nelimitării pe care gândirea lor o are ca atribut principal.

Outside the box ar trebui să fie viitorul educației, modul prin care omenirea, ajunsă la apogeul unei părți a tehnicii, să poată descoperi altceva, o altă modalitate de a se raporta la tot ce o înconjoară.

Lila Jang - Canapea
Lila Jang – Canapea
Outside the Box

Vorba lui Sam Kleinmann – „Nu se stie niciodata”

Canapea
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Asa-i! 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.