Munkii | Biblioteca Vintage

design mobilier Munkii Libero Vintage

Un exercițiu de design îndrăzneț de Munkii prin proiectul Libero face dintr-o biblioteca vintage prin reinterpretarea variantei moderne o alegere inspirată de decor interior. Rafturile sunt incastrate într-o cutie ce prezintă pe fațadă un decupaj stil, cu motive din Baroque sau Provence. Simplitatea execuției surprinde prin aspectul evident al imitației, fără preteenția de a se preface în ceva ce nu este. Pur și simplu, Raftul de cărti evocă un stil, rămânând totuși o piesă modernă, funcțională.

Mobila stil reprezintă afinitatea pentru valorile tradiționale iar compromisul acestui proiect o așează în decorul modern fără a produce o nepotrivire de stiluri. O idee excelenta, preluata de la Munkii.

<img src=”https://www.stejarmasiv.ro/wp-content/uploads/2013/02/Munkii-Libero-Vintage.jpg” alt=”bibliotecă” />

 <img src=”https://www.stejarmasiv.ro/wp-content/uploads/2013/02/Amplasare-Munkii-Libero-frontispiciu.jpg” alt=”bibliotecă” />

<img src=”https://www.stejarmasiv.ro/wp-content/uploads/2013/02/Biblioteca-vintage-Munkii-Libero.jpg” alt=”bibliotecă” />

<img src=”https://www.stejarmasiv.ro/wp-content/uploads/2013/02/Detaliu-decor-Munkii.jpg” alt=”bibliotecă” />

<img src=”https://www.stejarmasiv.ro/wp-content/uploads/2013/02/Detaliu-Munkii-Libero.jpg” alt=”bibliotecă” />

<img src=”https://www.stejarmasiv.ro/wp-content/uploads/2013/02/Vedere-din-fata-Libero-Munkii.jpg” alt=”bibliotecă” />

 

design mobilier
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    foarte frumos,dar problema se ridica in general la costul acesteia pe langa calitatea materialului si a lacului si a altor cele,ca sa iasa bine iti tre si mult timp,ceea ce majoritatea clientilor nu intelg(adica timpul pierdut pt reusita acestei realizari)

  2. #2 Comentariu nou

    Minunat ca ne impartasiti si noua aceste informatii. Si eu vreau sa curat de vopseaua veche doua dulapuri si mi-a fost de real ajutor acest articol. Intrebarea mea este, daca nu va suparati pe un novice, unde gasesc de cumparat o astfel de rascheta manuala ?
    Cu multumiri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.