Mods Barber Shop – un exercițiu de imagine extrem de reușit

Mods Barber Shop Mods Barber SHop

Mods Barber Shop este, așa cum îi spune și numele, un stabiliment pentru domni ce doresc o experiență completă în privința îngrijirii podoabei capilare și faciale. Mai mult decât un frizer sau bărbier la lucru, spațiul găzduiește o suită de amenajări și facilități care completează serviciile de igienă la superlativ oferite de angajații Mods. Proprietarii s-au preocupat să extindă pe perioada șederii unui mușteriu senzațiile experimentate, completându-le cu ceea ce-i șade bine unui gentleman să se înconjoare. Am văzut și bere și cafea pe măsuțele de afară, imagini abstracte sau inspirate din Salvador Dali pictate pe pereți.

Mods Barber Shop
Mods Barber Shop – stand mobil
Mods Barber Shop
Mods Barber Shop

Tablița de la intrare este scrisă cu creta zi de zi iar sloganul ”We’ll cut you” foarte inspirat, oferind șansa celor cu neuroni activi să zâmbească, pe sub mustață. Costy de la Prios este răspunzător de mobilierul din interior, îl caracterizează stilul și cred că oamenii de acolo au vorbit cu el pe șleau și pe-nțeles, când i-au cerut să îi mobileze. Știu că a făcut doar un dulap, mic, pentru ca să demonstreze ce știe și poate, pe vremea când încă nu era implicat în iPlan Furniture, alături de Dragoș Costache. Apoi i s-a încredințat amenajarea pupitrelor de la stațiile de tuns/frezat/bărbierit.

Recent, pentru Mods Barber Shop au construit un stand mobil, cu un post de lucru, ce participă la evenimente din București, Costy mi-a spus numele celor cu care Mods Barber Shop s-a asociat, dar pentru mine, din Baia Mare, sunt prea departe să le țin minte, darămite dacă nu le-am văzut. Poate că prin București sunt atâtea, încât chiar și pentru cei ce locuiesc acolo e greu să știe despre de toate.

Nici la Baia Mare nu stăm rău – Cristina de la Men Exclusive chiar a făcut o treabă excepțională mizând pe fibra de cer –Frizeria Men Exclusive – reamenajare cu stejar

Standul mobil al celor de la Mods Barber Shop este făcut din lemn recuperat, păstrează intimitatea spațiului din Luterana 3, dacă n-ați fost, vă invit să mergeți. Aflați de pe pagina lor de Facebook tot ce trebuie să știți. Că veni vorba, e prima dată când stau cu plăcere nedisimulată să admir cum au creat atmosfera, senzația, cum s-au definit ca prezență și identitate într-un domeniu de nișă. Au reușit foarte bine să creeze un spirit ce-i definește, o stare, un concept Mods. Rareori mi-e dat să percep atât de bine identitatea unui brand, din online, așa cum au reușit cei de la Mods Barber Shop să o creeze.

Au texte bestiale, mi-era imposibil să mă abțin să nu vi le arăt.

Oamenii-s fani, mi-ar place să îi vizitez ca să-mi confirm percepția din online. Niciodată nu m-am bărbierit cu briciul, cred că e o senzație autentică, mai ales dacă îl ascute pe o curea din piele.

Citește pe aceeași temă – Frizeria Men Exclusive – reamenajare cu stejar

Costy, ai cu siguranță o recomandare pentru mine pe când ajung în București …

Mods Barber Shop
12 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.