Mobila de bucătărie ultra compactă

mobila de bucatarie Răzbunarea bunicii – bucatarie albă ultracompacta

Mobila de bucatarie ultra compacta, cu denumirea de ”Răzbunarea bunicii”, această idee concept aparținând lui Melanie Olle și Ilja Oelschlägel se găsește la Munchen, fiind concepută pentru un concurs de design. Când ochii mi-au căzut pe acest concept, m-am întrebat de ce nu l-am găsit mai devreme, are tot ce îți trebuie pentru o bucătărie contemporană, mai ales că puțini se omoară astăzi cu zornăitul oalelor. Dacă ai cămara și frigiderul pline de semipreparate, dacă supa la plic este bestială și Cordon Bleu vine la pungă gata preparat, trebuind doar prăjit, atunci sigur n-ai nevoie de mai mult.

mobila de bucatarie ultra compacta
Bucatarie ultra compacta

Răzbunarea bunicii este o variantă all-in-one pentru bucătărie și dinning. Dimensiunile ei sunt – înălțime=2.5 m, lungime=2 m, adâncime=0.67 m ceea ce o face potrivită chiar și pentru o garsonieră din blocurile fabricate din plăci de dinainte de 1989. Are tot ce îi trebuie, masă, bancuțe, iluminare pentru spațiul de servire plus rafturi deasupra spațiului de gătit.

bucatarie ultracompacta razbunarea bunicii

Dacă din imaginea de mai sus nu vă edificați, poftim detalii, cu specificația că ustensilele de gătit cum ar fi cuptor, frigider și mașina de spălat vasele se găsesc în sertarele de sub blatul principal.

Proiectul a fost dezvoltat de Prof.Klaus Michel din departamentul de design interior de la Burg Giebichenstein | University of Art and Design Halle | Germany

Încă două idei de asemenea mobilier tot de la designeri nordici:

mobila de bucatarie ultra compacta
design compact – Albrecht Seeger and Martin Klinke
mobila de bucatarie ultra compacta
design compact – Kristin Laass si Norman Ebelt

Faptul că astfel de proiecte au succes se datorează înțelegerii nevoilor reale ale pieței, promovării extrem de vizibile de care designerii germani beneficiază, dar cel mai mult faptului că chiar se cumpără. Nordicii sunt renumiți pentru prețuirea caracteristicilor utile înaintea esteticii, făcând din produse ingenioase, printr-o prelucrare corectă, frumoasă, dar lipsită de complicații, un produs apreciat și dorit.

mobila de bucatarie
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Publicati si numele firmei producători

  2. #2 Comentariu nou

    Publicati si numele firmei producători

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.