Milan Design Week – locul pentru designerii de mobilier

Milan Design Week

Milan Design Week este recunoscută în lume ca fiind cea mai importantă săptămână pentru designerii de mobilier, iar Milan, locul unde trebuie să fii când se desfășoară evenimentul. Anul acesta, perioada de desfășurare este din 17 până în 22 aprilie, iar organizatorii promit lucruri spectaculoase, ca în fiecare an.

Salone del Mobile.Milano, cunoscut cândva sub numele de I Saloni, a ajuns la ediția cu numărul 57! Expozanții provin din toate colțurile lumii, iar numărul companiilor din România care au decis să fie prezente la acest târg este în creștere de la an la an.

Milan Design Week

Orașul Milano este cunoscut în lume ca fiind un centru cultural, iar tendințele, pornind de la cele din modă, sunt setate sau confirmate acolo. Citeam că în cartierele sale, magazine sau saloane de artă vechi, cu tradiție, fac din această săptămână o adevărată sărbătoare. Instant, gândul mi-a mers la noi, și la obiceiul dăunător de a distruge tot ce am moștenit, chiar și părțile cele bune. Cum am putea seta noi trenduri, dacă nu avem continuitate în ceea ce facem?

Salonul reunește peste 300 de designeri, arhitecți, critici, profesioniști sau tineri entuziasmați, această săptămână fiind definită ca cea mai bună experiență profesională pentru cei care activează sau care vor să se lanseze în acest domeniu. Spațiul de expunere are peste 200 000 de metri pătrați.

S-ar putea să vă placă gândurile noastre despre BIFE SIM 2017 – am fost si vizitatori și expozanti indirecți

În această perioadă, majoritatea brandurilor locale își prezintă noile colecții găzduind concerte de muzică și organizând evenimente speciale pentru a marca momentul, fiind prezentate ultimele trenduri în design, dar și în tehnologia folosită pentru fabricarea mobilierului. Sunt prezentate combinații inedite de materiale, mobilier în stil clasic sau mobilier modern, forme care mai de care mai spectaculoase sau finisaje deosebite.

Dacă vrei să afli ce ar trebui să poarte casa ta sau ce vor căuta cei care trec pragul magazinului tău, Milan Design Week e locul unde trebuie să fi!

Milan Design Week

Milan Design Week

Milan Design Week
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.