O măsuță de cafea simplă

e atât de greu să găsești în zilele astea o măsuță de cafea simplă - fără design încărcat.

măsuță de cafea simplă

Sub numele de Table Basse Alex se vinde această măsuță de cafea simplă cu 659,99 EUR pe site-ul Must.

măsuță de cafea simplă
Încântarea mea si lemnul de Gorun

Este ceva timp de când nu am mai scris despre piesele făcute de alții însă privirea mi-a fost iremediabil atrasă de forma extrem de simplă a acestei mese și gândul m-a dus direct la lemnul de gorun din care am făcut dulapul de pantofi. Finisajul cu ulei Woca transparent pare să fie exact ceea ce trebuie peste fibra lemnului de stejar – gorun.

În viziunea mea aș schimba din start blatul de sticlă cu unul de lemn masiv, de 2 cm grosime și l-aș încadra între picioare, scufundat. Aș lăsa cca 5 mm spațiu între structura picioarelor pe capetele înguste, aliniind fibra lemnului pe lățimea blatului.

Ideea mi se pare simplu de realizat și ar face o pereche fantastică cu masa extensibila Provence, picioarele sunt la fel, teșite în partea inferioară.

Ca să păstrez ideea de măsuță de cafea simplă aș suspenda blatul pe elemente metalice cromate sau nichelate, însă fixate pe cele două elemente lungi care leagă picioarele. Atât de mult îmi place această construcție de suport de blat încât deja caut febril în minte unde am o scândură de gorun ca să o fac.

Trebuie să vină copiii de la școală, dar aș fugi acum în atelier. În 3 ore de lucru cred că e gata structura, apoi încleiez blatul. Nu știu unde aș pune-o, trebuie să târguiesc cu consoarta, dar e prea frumoasă. Poate la cabană, tot am avut ieri discuții despre mobilare, se prefigurează această etapă in curând.

Am salvat aceste imagini aici, să le găsesc când mă apuc de treabă imaginile. O măsuță de cafea simplă pentru mine, poate fac două să acord unui cititor fidel șansa de a o câștiga când împlinim 10 ani.

Sănătate nesfârșită, anticorpi cât mai mulți!

7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.