Atunci când vorbim despre amenajări de restaurante, subiectul este unul destul de spinos pentru proprietarii acelor stabilimente. Ei trebuie să ia în calcul atât componenta de design cât și nevoia de a se putea folosi de mobilierul din dotarea sălii un timp suficient de lung, cât să amortizeze întreaga investiție. Nu vorbim de sume mici și modul în care alegi să concepi stilul și prezența în fața clienților a oricărei amenajări de restaurante, te poziționează într-un segment clar care se va răsfânge direct asupra încasărilor.

Nu doar pentru restaurante, ci și pentru un dining generos, modelul de masă Britain este o alegere inspirată pentru cei ce au un spațiu alocat doar servirii mesei. Am început cu destinația pentru restaurant pentru ca ultima comandă mare s-a dovedit a fi pentru un restaurant din București unde puteți admira aceste mese, 40 la număr, cu scaune din stejar, cu întărituri suplimentare după cum au fost prezentate si in articolul cu imagini din fabrică.

Dimensiunile disponibile sunt între 200 și 300 de cm, cu o lățime de 100 de cm, înălțime la nivelul superior al blatului mesei de 78 de cm. Masa are o construcție solidă, rama lată ce încadrează suprafata utilă a platului conferindu-i acesteia o rezistență sporită. Sistemul cu două picioare ranforsate cu elementul de legatură este unul clasic, cu un design retro foarte apreciat. Pe aceeasi idee de construcție industria mobilei oferă mai multe variații, însă modelul este un ”must” în oferta oricărui producător ce se respectă.

Domeniul Horeca este unul foarte solicitant iar ideile pentru amenajări de restaurante trebuie să includă pe lângă design și considerente de rezistență sporită.

amenajari de restaurante
Masa Britain din lemn masiv de stejar (3)
amenajari de restaurante
Finisaj White Wash – Britain
amenajari de restaurante
Masa Britain cu legatura tip Bridge
amenajari de restaurante
Vedere laterala Masa Britain

Cu drag, din bucătăria proprie.

Despre alte modele de mese Britain :

Masa din stejar Britain – model cu blat pătrat

Masa Britain pătrată și dreptunghiulară

Set compus din masa și scaun – Britain+Dijon