Am prezentat anterior această piesă ca și una dintre cele mai apreciate pe piața externă și tot odată o alegere pentru mesele de consiliu cu adevărat impresionante.

Clienții care aleg blatul masiv, integral, pe toată suprafața, fără bordură, doresc să impresioneze și în același timp să arate prin stejar determinarea cu care abordează situațiile de afaceri. Toate comenzile în acest gen constructiv pentru masa din stejar Kraken au fost lansate de către firme mari, iar destinația finală a mesei este ca piesă centrală. Nu înțeleg la această masă, la care s-a dorit și îmbrăcarea picioarelor metalice în lemn, care îi este destinația finală, deoarece a fost cerută cu h=90 cm, ceea ce depășește ergonomia folosirii unui scaun clasic. Fie se va opta pentru scaune tip bar, mai înalte, dar cu siguranță că cei ce vor ocupa loc la această masă vor avea o atitudine focusată.

masa fixa kraken din lemn masiv
Masa fixa cu blat cu bordura neregulata

Finisajul preferat pentru acest tip constructiv de masa Kraken este cel natur, cu fibra periată, cu modificări minime asupra lemnului, pentru că se dorește ca estetica și impactul major să fie conferit de lemn, de stejar, prin masivitatea și eleganța firească a fibrei de lemn nobil.

masa fixa Kraken din lemn masiv
detalii de pe dosul blatului – se observă șanțurile de detensionare a fibrei stejarului
masa fixa Kraken din lemn masiv
detaliu bordurii blatului de masă

Cu drag, de stejar masiv.