Lounge Wood Hot – mobilier funcțional pentru noile tehnologii

Lounge Wood Hot

Lounge Wood Hot – produs al firmei Lounge Tek, fabricat în Italia.

Cu toții am trecut prin momentele când am ținut în brațe un laptop așezați pe canapea, dar sunt convins că părerile sunt împărțite referitor la confortul utilizarii în această poziție a device-urilor mobile. Pentru un laptop sau notebook însă cred că este relativ comun acordul că utilizarea pe canapea nu este prea confortabilă. Dacă totuți sunteți un împătimit al acestui mod de utilizare se poate sa apelați la un Lounge Wood, fabricat din lemn, evident, care transformă experiența utilizării device-urilor mobile într-o stare de confort. Lounge Wood Hot Admit că formulele de prezentare cu care sunt descrise produsele noi, că marketingul cu termeni bombastici nu prea mă încântă și mi se pare vorbărie goală. A duce la un alt nivel experiența de a ședea, comparând scaunul cu indiferent câte picioare cu o canapea este ca și cum ai compara exercițiile la sală cu electrostimularea mușchilor.

Nu cred că voi vedea repede un director de bancă lăfăindu-se pe canapea din cauza durerilor de spate de pe scaunul directorial, de față cu clienții. Cred că tendința actuală de a adăuga livingului noi funcționalități, de tipul Home Cinema, Home Entertainment sau Play Station pentru console, apariția tabletelor și a telefoanelor inteligente, ne obligă să adaptăm mobilierul utilizării acestora.

Lounge Wood Hot

Lounge Wood HotAprecierea mea pentru munca celor de la Lounge-Tek provine din descrierea producerii pieselor din portofoliul lor. Sunt fabricate hand-made, în Italia, cu aportul meșterilor artizani din districtul Veneției. Asta sună bine, se poate traduce cum că respectă valorile tradiționale și doresc să le perpetueze în realizarea unor forme noi, actualizate cu cererea de pe piață. Lounge Wood este construit din lemn si metal, cu metalul pe post de element de susținere și rezistență, care aduce ca aport dimensiuni reduse și suplețe. Lemnul în schimb este prezent în zonele de contact cu utilizatorul si suport pentru device-uri.

Este disponibil pe mai multe variante europene sau americane de amazon, iar prețul de 100 de EUR este redus comparativ cu prețul echipamentelor pe care le susține.

Lounge Wood Hot

Lounge Wood Hot

Lounge Wood Hot

Lounge Wood Hot

Lounge Wood Hot

Per total Lounge Wood Hot mi se pare interesant, aș vrea să-l văd live undeva totuși înainte de a-l achiziționa.

Cred că simplitatea este un atribut greu de urmat, am ajuns să citesc și să scriu despre Lounge Wood în urma aprecierii imaginii de mai jos asupra unui produs similar dar pe care nu-l pot identifica. Aici ma refer la producator, iar provenienta este de pe un site no-name, unde este doar adăugat unui sir de imagini.

Suportul metalic, din teava patrata sau din fier plin de 1×1 cm si lemn, cu aripioarele pliante prinse în balamale, le găsesc absolut geniale si foarte ușor de realizat. Finisajul lemnului și al metalului cred ca pot conferi splendoare unui concept simplu.

suport Laptop
suport Laptop

Am mai scris pe acest subiect:

Lounge Wood Hot
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.