Laite din lemn de brad – producator din Arad.

Am primit de la un partener imaginile de mai jos, privitoare la o bancă tradițională, fabricată din lemn de brad vechi, recuperat din construcții demolate, care are o textură aparte, fiind foarte apreciat de cunoscătorii genului. Băncile sunt nefinisate și cred că o culoare natur, eventual un ulei de in sicativat s-ar preta cel mai bine pentru acest gen de mobilier.

UPDATE 2017 – Acest articol se referă la un produs care nu mai poate fi livrat. Au fost vandute in Romania toate bucatile, inca din cursul anului 2014. Producatorul poate onora doar comenzi de volume mari, nu comenzi individuale.

UPDATE 2020 – Găsiți referințe pentru a comanda o laiță din lemn în articolul – Laiță din lemn – bancă cu spațiu de depozitare tradițională

banca din lemn
Banca din lemn vechi in stil traditional romanesc

Amenajarea în care banca ar produce cel mai bun efect trebuie să conțină elemente populare, eventual alte piese vechi, fabricate în același gen, românesc autentic. Un restaurant sau un conac s-ar bucura cu siguranță de aceste piese. Spațiul de depozitare din șezutul băncii este extrem de util și încăpător.

La noi în Maramureș li se spune laițe, cei care ați fost atrași de turismul rural cu siguranță ați întâlnit acest mobilier în pensiunile tradiționale românești.

Dimensiunile sunt cele de mai jos și sunt disponibile 16 bucăți. Pentru informații sau comandă fermă puteți să-mi scrieți pe adresa calin@stejarmasiv.ro. M-aș bucura dacă acest anunț ar produce efecte, mai ales că prețul este unul absolut decent. Eu am să intermediez contactul direct cu producătorul. Se pot comanda toate sau doar câte una, deși setul de laite, ar face o impresie grozavă de design într-o amenajare completă.

Vă rog să nu criticați calitatea imaginilor, sunt direct din fabrică.

Lungime totală :   1355 mm

Interior : 1130 mm

Lățime totală :   385 mm

Interior : 360 mm

Înălțime totală : 895 mm

Șezut : 485 mm

Grosime picioare : 50 / 45 mm

banca din lemn - laite
Banca din lemn vechi in stil traditional romanesc
banca din lemn - laite
Banca din lemn vechi in stil traditional romanesc
banca din lemn - laite
Banca din lemn vechi in stil traditional romanesc

NOTĂ : Aceste laite s-au vândut, nu se mai fabrică sub această formă și deși am cerut producătorului în mod repetat soluții, se pare că poate fabrica doar serii peste 50 de bucăți. Solicitări individuale de laite din brad nu pot fi onorate.

Catalog mobila lemn masiv mese scaune stejar