Iubire necondiționată din lemn

iubire necondiționată

Am găsit pe Facebook imaginea la un prieten care are câine, mi-a plăcut, am salvat-o și mai apoi l-am rugat pe nenea Google să identifice de unde provine și așa am aflat că se numește iubire necondiționată.

iubire necondiționată barbat

Nu-s sigur că cel care le vinde e și deținătorul patentului de originalitate, dar am găsit-o într-o serie ce costa 149,99 lei bucata. Nu dau link, e simplu de găsit.

iubire necondiționată femeie

Sunt 4 modele de bază, femeie, bărbat, câine, pisică. Dacă ai CNC și duci lipsă de idei, te-ai scos pentru prietenii care iubesc necuvântătoarele.

Pentru iubitorii de animale este cu adevărat iubire necondiționată, greu aș putea găsi un exemplu mai bun, cu pisicile am o reținere. Câinele în schimb oferă omului care îi dă senzația de haită, de lider alfa, de siguranță. Afecțiunea sa pe care mulți o confundă cu sentimentul de iubire necondiționată are alte baze, eu așa cred. Nu înseamnă că nu e solidă, puternică, de nestrămutat.

Recent s-a legiferat prin unele țări că și animalele de companie trebuie alocate la divorț unuia dintre parteneri, iar predispoziția dintr-un sondaj între tineri care ar alege un animal de companie în locul responsabilității de a crește propria odraslă ar fi motiv bun de pus pe gânduri. Ce e oare cu noi? Despre animale numai de bine, de oameni mă îngrijorez.

Iubire necondiționată? E loc de tratate de filozofie și mari gânditori ai lumii acesteia și-au dat cu presupusul despre motivația care îndeamnă la sacrificiu, devotament, adulație, duce la disperare, depresie, crimă sau alte manifestări extreme.

Iubirea cred că e din lemn, începe sub formă brută care se cizelează, se poate prelucra cu toporul, cu rindeaua, cu șmirghelul, poți să îi dai găuri, să o lipești ( dar nu va mai fi ca nouă). Se poate refinisa, poți lua unul vechi de-al altuia și să ți-l păstrezi.

Se pare că cea mai veche e cea mai bună, mie îmi place nelăcuită, cel mult protejată cu ulei, care se impregnează și nu mai iese niciodată, doar trebuie întreținută. Face riduri, crapă, se îndoaie … ca omul.

Originalul după care am căutat și eu referințe:

om și căine

Am mai scris pe aceeași temă>

Mobilier și jocuri din lemn pentru pisici

Mitul butoiașului cu brandy de la gâtul câinilor Saint Bernard

Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
iubire neconditionata
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.