Genul de știri pe care le prefer

stiri Mondonews

Îmi aduc aminte perfect cum în 2001, prin septembrie parcă, vine un tip la noi, căruia îi vândusem un tuner TV, raritate mare la acea vreme, reclamând că nu merge pe cablul lui, că nu e bun, că așa și pe dincolo. Ne punem 3 oameni, șurubălim rapid la un calculator, jos carcasa, slot PCI, înfigem tunerul, legam cablul, apăsăm pe bumb, așteptăm cele 95 sau 98 de secunde regulamentare ca să pornească Windows-ul …. CD de instalare, telecomandă la lăbuță …. click și stăm și ne mirăm. Scria Breaking News pe CNN, un turn fumega și camere de filmat ne arată al doilea avion live cum intra în celălalt turn. Propritarul tunerului stă deja de mult și se uită la ”film” și sare cu gura pe noi, ” Merge? ha? că nu stau toată ziua să vă uitați la filme”

Omul nu avea habar că filmele erau știri, că vedeam ceva live, că CNN-ul nu dă telenovele și nici filme cu Rambo și că ce vedeam era cel puțin șocant. Sincer, nu din cauza avioanelor și a dezastrului uman, ci din cauza complexității … americanii erau atacați la ei acasă. Cred că le picau Mac-urile din gură pe întinsul celor 50 de state, li se înmuiau planetarele și creșteau afacerile celor ce vindeau arme în următoarele 24 de ore. La australieni s-a întrerupt un documentar cu urși panda care se înmulțeau și tocmai făcuse ursoaica un pui ca mira TV, alb/negru, s-a anunțat scurt că decorul de la începutul filmărilor cu Manhattan-ul va fi modificat definitiv și s-a revenit la detaliile cu micul panda.

Apreciez știrile, deși astăzi știrile sunt greu de discernut din noianul de inutilități debitate de cei înregimentați politic. Vreau știri care să conțină ceva nou, un mesaj cu elemente necunoscute mie. Asta înseamnă ȘTIRI, nu vreau sport care înseamnă fotbal, nici mondenități cu iz de mahala. Sper să nu se schimbe macazul la cei de la mondonews.ro, iar dacă va fi să fie tot așa ca până acum am să-i mai citesc. Îmi place că e aerisit, că nu te omoară reclamele, trebuie și d-alea, dar să fie discrete, că totul e la vedere și vizibil. Eu m-am lipit de segmentul Top 10 Mondo și am sărit dintr-una într-alta

Mă bate gândul să le propun o secțiune furniruită, pe ramă de stejar, cu balamale, pe care o deschizi și vezi lemn, lemn masiv.

stiri
octombrie 2017

Update 2017 : Am uitat de 3 ani să îi citesc frecvent și am revenit doar sporadic. Nu mai știu ce mi-a plăcut așa de mult atunci, insa și azi apreciez site-urile unde nu te omoara reclamele. Pfui m-am repetat, deci asta era.

stiri
1 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    In sfarsit, am gasit ceva folositor, de la A la Z despre painea si cuptorul test.Multumesc frumos pentru articol, a fost foarte interesant

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.