Furnisteria – un nou domeniu din nisa lemnului

Furnisteria

Andra a mai scris pe StejarMasiv.ro câteva articole pentru a se încălzi înainte de conceptul propriu, Furnisteria. – Update 2018 – Siteul ei furnisteria.ro este momentan indisponibil, nu poate fi accesat pentru că prioritățile i s-au schimbat. Azi Andra este un călător prin lume și a fost desemnată în topul celor mai frumoase călătoare de pe glob.

Furnisteria

Mai jos aveți link-urile cu articolele Andrei, scrise într-o perioadă de regăsire și reinterpretare a propriei persoane. Este un om sensibil, cu o altă viziune asupra lemnului. Cred că doar benefic se poate numi fiecare articol ce l-a adăugat în panoplia acestui blog și era oarecum firesc să demareze și un proiect personal. Furnisteria are și articole scrise cu suflet, dar și un shop unde puteți găsi produse din lemn fabricate ” cu mânuțele alea două”.

Este importantă și susținerea lui Vlad, poate că nu se vede chiar atât de evident cum face asta. Mă bucur pentru tine Andra, e benefic pentru suflet să dăruiești, să pui suflet în ceea ce faci, să faci din plăcerea ta o muncă, astfel nu ți se va părea greu ceea ce muncești.

Furnisteria

Suntem tot mai mulți și aportul adus pentru a vedea lemnul sub o alta interpretare, proprie fiecărui om ce-și așterne gândurile în scris, ne îmbogățește pe rând pe toți cei care citim.

Succes Andra, succes Furnisteria !

Update 2018 – Noul lor proiect este OurWorld to Wander. Puteți urmări călătoria lor prin 83% doin lume, în articolele ce vor urma și primii 17% în articolele deja publicate.

Furnisteria
1 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.