Fotoliu Orlando – imagini după ani de la livrarea lor

sala degustari vinuri - fotoliu Orlando

Am produs acum câțiva ani un fotoliu Orlando, ca model prototip pentru un partener extern. A avut parte de mai multe variații, pe aceeași temă și cumva am avut un moment în care le-am oferit cuiva dintre cei care răsfoiesc revista noastră. Oferta s-a finalizat, scaunele s-au livrat și eu am pierdut șirul evenimentelor până de curând.

sala degustari vinuri - fotoliu Orlando

Am publicat articolul – N-avem magazin de prezentare sau showroom de mobilă – doar mobelamadeus.ro – în care explicam că n-avem showroom sau magazin de prezentare și a doua zi primesc într-un mesaj de FB două imagini de la acel beneficiar care cumpărase acest fotoliu Orlando – două bucăți. Am salvat imaginile, cu bucurie și mirare și am căutat apoi denumirea fotoliului. N-am reușit să o găsesc până azi, când într-un vraf de imagini de pe hard-disk-ul vechi m-am întâlnit cu imaginea fotoliilor model Orlando.

sala degustari vinuri - fotoliu Orlando

Cred că n-au ajuns publicate nici pe catalogul online de produse Mobel Amadeus imagini cu fotoliu Orlando, deși l-am apreciat extrem de mult ca prototip. Cam în aceeași vreme am scris despre fotoliu Mocco, o variantă foarte asemănătoare cu fotoliu Orlando, cu mici diferențe constructive la nivelul structurii metalice a brațelor.

Fotoliu Orlando

Fotoliu Orlando
Fotoliu Orlando

Oricum, deduc că numărul mare de interacțiuni cu oamenii mă face să devin uituc, ori confuz, că e nevoie de o tabletă de Ginko Biloba din când în când sau … sau să zâmbesc pur și simplu fericit că cei ce ne-au „călcat pragul magazinului online” au rămas cu amintiri plăcute și ne urmăresc îndeaproape. Am profitat de ocazie să public aceste imagini, cele două fotolii Orlando au fost livrate cu plăci din stejar pe care proprietarul a montat suporturi de sticle de vin. Camera arată fantastic cu o iluminare difuză.

Prima dată am crezut că este vorba despre fotoliile Mocco, alte forme reușite din trecut care au fost la momentul respectiv foarte apreciate.

Fotoliu Mocco

Voi solicita celor care au avut bunăvoința să ne fie clienți să-și spună părerea într-un review pe pagina business a firmei Mobel Amadeus. Am convingerea și încrederea că 99% dintre cei care au achiziționat o piesă de mobilier de la noi sunt dispuși și să ne recomande mai departe. Cu siguranță n-am reușit să mulțumim pe deplin pe toată lumea, însă ne străduim. Am totdeauna motivația celui care este pe locul doi în branșă – vreau să fiu primul, cel mai bun, fără a cădea în autosuficiență.

Locul pe care suntem în această piața, autohtonă, nu-l cunosc, nici nu ne interesează, însă cu siguranță nu suntem în top 10 nici ca volum, nici ca notorietate. Topul care ne include nu s-a alcătuit încă, noi suntem prezenți doar în topul calității.

Cu drag, de oameni buni.

sala degustari vinuri - fotoliu Orlando
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Buna ziua,
    Desi sunt doar sotia celui care foloseste cel mai des camera de vinuri, pot spune ca, pentru noi, este un spatiu care ne ofera liniste si relaxare, iar fotoliile, pe langa faptul ca sunt frumoase, sunt si foarte confortabile. Au deja doi ani si arata impecabil.
    Inca mai avem de muncit putin la acea camera si probabil vom apela tot la serviciile dumneavoastra si recomand cu incredere produsele pe care le oferiti.
    Promit sa revin cu poze si cu masa de stejar din terasa …. imediat ce punem in functiune spatiul exterior.😄

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.