Fără comentarii Nr. 50 | Cuțite cu mâner de lemn Sarah Wiener

Sarah Wiener cutit de bucatarie Sarah Wiener Messer

Niciodată nu am apreciat bucătarii cu mânuși chirurgicale care prepară bucatele. Cred că fiecare bucătar trebuie să aibă o așa de mare grijă la igiena personală încât să nu ajungă să treacă nimănui prin cap că poate ceva de pe mâna bucătarului ar putea întina mâncarea. Cred că este o fobie și nu subscriu acestui curent deloc. Sarah Wiener este prezentă mai jos într-o imagine în care îi admir mâinile și degetele. Oja nu are ce căuta pe unghiile de bucatoar, nici unghiile false.

În acest articol, asocierea lemnului atat pe mânerul cuțitului cât și pe blatul de lucru cu bucătăria este dintre cele mai firești, și nu cred că cei care au conceput lemnul pentru echiparea cuțitului au luat vreo clipă în calcul aderența la alte materiale decât pielea degetelor pricepute.

struguri cutit si branza
Cutit de branzeturi
Cutit de paine
Cutit de paine – Sarah Wiener
Cutite pentru friptura
Cutite pentru friptura
cuțit de bucatarie
Cuțitul câștigător al Red Dot Award Innovation design
Sarah Wiener - red dot award messer
Sarah Wiener – red dot award messer
Sarah Wiener Messer
Sarah Wiener Messer
Sarah Wiener Messer detail
mânerul cuțitului – detaliu
Sarah-Wiener-Messer-detaliu maner
detaliu maner
Steak si cutit
Steak si cutit

Despre cuțite de bucatarie marca  Tramontina am scris anterior articolul – Despre cuțite marca Tramontina

Am revenit peste acest articol după ani, acum este 2018, Octombrie, pentru că spre uimirea mea am primit apeluri sau prin formularul de contact cereri pentru a le furniza aceste cuțite marca Sarah Wiener. Poate că trebuie scris totul pe internet ca un text retarded proof, însă mai am speranță că inteligența nu este ceva ce trebuie detectat, ci un atribut ce se manifestă liber.

Eu cred că de fapt calitatea este un atribut îndelung căutat, că cine îl întâlnește îi apreciază valoarea și manifestă dorința de a se strădui financiar ca să dețină produse cu valoare verificată.

Am produs la un moment dat câteva tocătoare pentru o situație aparte când s-au strâns mai multe cereri din partea cititorilor, însă le-am făcut pentru a corespunde în bucătăria mea, nu ca produse cu cost redus, de vândut. Nu au fost ieftine, dar cred că valoarea a fost justificată și majoritatea se găsesc și acum în uz.

Noi producem mobila, din stejar masiv, cu durată de utilizare cât îi ia și altui stejar să crească în locul celui folosit la producție.

Sarah Wiener cutit de bucatarie
11 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.