Ce să mai scriu … spune Teodorescu bine singur ce e de spus … Despre smerenie

Spatiul public e tot mai plin de voci care semnaleaza probleme si se declara impotriva, oare cand ne miscam? Ce știm de fapt despre smerenie?

Poate Dumnezeu știe …

Actualizare 11.04.2016: ora 14:00 – Am ascultat la radio emisiunea lui Moise Guran si m-am ”crucit” ce polemica s-a iscat pe acest subiect. Ceea ce eu nu reușesc să inteleg si poate ca toata aceasta intamplare si dezbatere este pentru mine lipsita de relevanta, tocmai pentru ca se intampla la o distanta si intr-un loc care nu ma priveste aproape deloc. Am aflat azi ca cea de-a doua catedrala ca dimensiune dupa cea de la Bucuresti se construieste la 500 de metri de locuinta mea si astfel face ca necunoasterea mea in ceea ce priveste Bucureștiul să fie trecuta cu vederea. In acea catedrala , in constructie inca si la noi la Baia Mare am fost la spovedit intr-o perioada de framantari si am primit in loc de raspunsuri o indoiala si mai mare. In exact acel timp petrecut la preot s-a stins din viata bunicul meu, iar coincidenta inca ma intriga și o găsesc foarte inexplicabila. Practic foarte rar acte de religiozitate, si nu mi-as dori repetarea lor, în sufletul meu am vorbit cu Divinitatea de câte ori am gasit de cuvinta.

De-am putea canaliza energia emanata de oameni pentru acest subiect catre realizari palpabile spre binele nostru al tuturor, cred ca am fi mai castigati, și preoți și mireni.

Despre smerenie este important de menționat că articolul Caritate – Cutia milei – Cutia pentru donații – Cutia cu reclamații a fost bine primit, ca urmare a generat cereri concrete de produse de acest tip. Aviz tâmplarilor care caută de lucru.  Pentru alte idei se poate accesa articolul publicat despre lucruri care ni se cer, dar nu le producem.