Dormitoare copii – Dormitor Tineret – Pat etajat – Cum cautați pe Google ?

dormitoare copii

Cred că denumirea de dormitoare copii este puțin învechită, deși uneltele de evaluare a Google și a termenilor căutați pare să mă contrazică. Eram foarte convins că în loc de dormitoare copii, tineret sau camere tineret oamenii caută online termeni mai specifici cum ar fi pat supraetajat sau paturi suprapuse, ori rama de pat etajat. Am învățat că diversitatea este o caracteristică care continuă să mă surprindă și că versatilitatea scrisului online trebuie continuu adaptată.

Google
raspandirea geografica pentru cautarile de dormitoare in Romania

Ca urmare, indiferent cum căutați online m-aș bucura să ajungeți și aici ca să găsiți răspunsul pentru intenția de achiziție pe care o aveți. Zâmbesc la gândul că în spațiul american Amazon simbolizează în conștiința comună locul în care navigatorii online caută când intenționează să cumpere ceva, iar la Google apelează când caută ceva cu scop de informare. Este un cui mare în coasta gigantului online, fapt pe care nu-l resimte pe celelalte continente. Dormitoare surclasează cautarea după dormitoare copii, însă termenul tineret este des folosit în spațiul românesc.

În România, județele din sudul țării predomină ca și număr de căutări pentru termenul ” dormitoare ”, înainte de zonele urbanizate puternic. Poate că timpul dedicat somului este mai lung acolo. Teleorman-ul este pe locul 3, după Giurgiu și Dâmbovița.

Pentru un model de pat supraetajat folosit în dormitoare de copii, acolo unde vârsta permite celor 2 să împartă aceeași cameră, deci nu-s în pragul adolescenței și nu au nevoie încă de intimitate, ci de fraternitate, puteți admira piesa construită de Nicolae Rosioru, foarte asemănătoare cu cea pe care noi o folosim acasă. Despre patul nostru suprapus, pentru Victor și Tudor am scris anterior – Paturi suprapuse <=> paturi supraetajate – cred că utilitatea și soluțiile constructive sunt relativ similare. Nicolae a schimbat și adaptat formele, păstrând construcția robustă, din stejar masiv. Sertarul de jos este împărțit în două segmente, care circulă independent de structura patului, pe role.

Detalii constructive pentru îmbinările din lemn

Vă recomand să nu finisați cu nimic patul, nici chiar cu ulei. Din propria experiența lemnul șlefuit fin arată bine în timp și poate fi curățat/șleguit din nou în cazul în care apar zone care trebuie rectificate. Carioci, creioane, zgărieturi, cuie bătute sau acțibilde … mă-nțelegeți …

Contactul direct către Nicolae este prin email – nicolae@stejarmasiv.ro sau telefon : 0757909066 ori Facebook Quercus.

Puteți să-l provocați să încerce construcția unui pat la etaj cu idei din articolul –  Mezanin – un spațiu intermediar, între etaje – util pentru design interior

Produse complementare sau diferite fabricate de Nicolae, s-ar putea sa va placă și locurile de joacă pentru interior :

Cu drag, de lucru bine făcut.

Citește și Paturi stackabile – adică suprapozabile, cum se zice

tamplarie imbinari lemn
15 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.