Design interior boem. Tendinte in amenajari interioare!

design interior interior boem

Cunoscut ca stil vestimentar sau decorativ,  stilul boem este si un mod de viata.O combinatie intre flerul anilor ’70 si materiale funky sau fel de fel de chilipiruri vintage.

In design interior, termenul boem apeleaza la creativitatea fiecaruia si a-si pune in valoare personalitatea prin propria locuinta. Pornind de la aceste premise, a fost relationat cu combinatii ingenioase de materiale stiluri.

Astazi voi incerca sa va dau cele mai bune ponturi in a obtine acest look pentru casa voastra.

design interior boem

 

Chilipiruri din targurile de antichitati

Pentru ca stilul boem nu se incadreaza practic in nici un alt stil, poti profita la maxim de propria creativitate. Cauta piese de mobilier in stilul retro al anilor ’70 si accesorii vintage prin targurile de antichitati. Cauta scaune, fotolii si canapele vechi, dar inca confortabile si o masuta de cafea vintage pentru living. In dormitor opteaza pentru o tablie de pat usor uzata si noptiere in stil retro. Atunci cand incerci sa creezi un look boem, nu te obosi sa asezi frumos fiecare lucru in parte. Stilul boem se caracterizeaza printr-un aspect usor ravasit, uzat si dezordonat. Combina diferite imprimeuri si texturi.

design interior boem

Culoare
Exista o diferenta intre stilul boem sic de astazi si intre stilul shabby chic al anilor ’90: culoarea. Stilul shabby chic foloseste nuante pastel, tonuri delicate de roz, albastru si alb; stilul boem chic opteaza pentru nuante indraznete, pamantii. Foloseste culori pe care nu le-ai fi combinat niciodata: portocaliu, rosu, verde avocado, chiar si galben mustar. Creaza o camera vibranta combinanad aceste culori. Pentru a gasi culoarea vopselei pentru pereti, ia in calcul obiectele pe care le-ai achizitionat. Culoarea cea mai dominanta va fi culoarea ideala pentru pereti.

design interior boem

Creaza un look unitar
Odata ce peretii au fost vopsiti, iar mobilierul este instalat in dormitorul tau, ultimul pas este acela de a adauga mai multe texturi si accente pentru a crea un look unitar. In dormitor, opteaza pentru cateva pernute necostisitoare si un covoras vesel pentru a folosi culori si texturi interesante. Principalul motiv pentru care stilul boem este atat de popular este faptul ca nu trebuie sa-ti schimbi stilul personal. Asa ca inrameaza cateva fotografii cu familia si prietenii tai sau cateva peisaje interesante. Adevaratul stil boem ar trebui sa-ti reflecte modul de viata.

design interior boem

design interior
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Eu am asa ceva din Viena,,,,