Ești în căutare de idei pentru a aduce un aer proaspăt casei tale? Românii s-au gândit să îți vină în ajutor cu autocolante sau stickere de pus pe perețisau pe mobila.

Dacă vrei să faci un perete să spună o poveste, aceste autocolante sunt mult mai uşor de folosit decât tapetul vintage, deşi şi el a revenit în tendinţe. În plus, cu ajutorul acestor stickere poţi să dai un nou look chiar şi unei piese de mobilier mai veche.

Autocolantele sunt folosite de mult timp de tinerii care vor să reinventeze o cameră sau un obiect de mobilier. Ele pot fi lipite pe dulapurile din bucătărie, pe paravane, pe măsuţe de cafea şi chiar pe veioze, dacă vin cu imprimeuri geometrice şi colorate.

Alte persoane s-au folosit de autocolante pentru a înviora un set de trepte – le lipeşti pe partea unde nu calci, pe geamuri – autocolantele cu model vitraliu, sau chiar pe rafturile care au nevoie de reîmprospătare.

Dacă îţi doreşti ceva cu adevărat special, poţi opta pentru imprimeurile tribale sau chiar pentru cele tradiţionale româneşti. Brand-ul „Cai verzi pe pereţi” propune brâuri moldoveneşti sau reinterpretări ale poveştilor din copilărie, cum este „Capra cu trei iezi”.
Mie îmi place la nebunie, vouă?

autocolant pentru bucatarie

autocolant pentru decorat

autocolant decorativ marca romaneasca

autocolant decorativ

sticker decorativ pentru pereti