Cum invităm confortul la noi acasă?

perna rosie

Orice dimensiune ar avea locuința ta, gândește-te la ea ca la o pânză pe care o poți „picta” în propriul stil de viața și de design interior, cu toate accesoriile pe care dorești să le ai în încăperi, atât pentru confortul tău, cât și pentru al celor pe care îi iubești și la care ții.

Acasă este un termen atât de simplu și totodată cu atât de mare semnificație…Dar,  acesta este spațiul unde esti tu! Te eliberezi de „eul” real, de „chipul” pe care fiecare dintre noi îl creăm pentru a face fața lumii exterioare.
Da…acest spațiu numit acasă devine locul de întâlnire a gândurilor  și viselor tale  într-o atmosferă confortabilă. Indiferent de ce tip de amenajare interioara preferi, acesta este obligatoriu sa îți reflecte personalitatea;  odată rezolvată aceasta “problemă” , următorul tău scop este acela de a aduce un plus de confort în schema decorativa pe care ai ales-o și ai aplicat-o.

Am selectat astăzi pentru voi 8 sfaturi pentru a aduce confortul în casa ta.

confortul din casa ta
  1. Draperiile și pernele decorative fac minuni. Același lucru se poate spune și despre o canapea spațioasa sau despre scaunele cu spătare confortabile.
  2. Obiectele „naturale”, cum ar fi cele din lemn, piatră, sticlă, ceramica, bumbac si mătase, reprezintă alegeri pentru  o atmosfera relaxantă, confortabilă și cât mai plăcută posibil pentru toți membrii familiei tale.
  3. Învață să te oprești! Așa cum se întâmplă cu orice lucru în viața, cheia succesului este (și) să știi să te oprești și mai ales când să o faci… Nu încărcați spațiul!
  4. Detaliile mici pot face diferența. Spre exemplu, în dormitor, folosește-te de recipiente pentru depozitarea diferitelor obiecte, de forme cât mai deosebite, neobișnuite și diferite. Un ulcior din ceramică sau un vas vechi, vaze de forme interesante, sticle sau sfeșnice, toate acestea contribuie la crearea unei senzații de spațiu confortabil.
  5. Cărțile, pe lângă importanța lor de ordin intelectual, reprezintă și un adagiu decorativ special. Cărțile și biblioteca ta pot spune foarte multe lucruri despre stilul tău de viață și despre expertiza ta in domeniul designului interior.
  6. În zona living room-ului, fotografiile înrămate reprezintă un detaliu personal, care „încălzește” atmosfera și vorbește despre tine. Alege un loc neobișnuit pentru gruparea fotografiilor într-o mini „galerie”. Confortul emoțional este o componentă foarte importantă.
  7. Puțina nostalgie conferă camerei tale de luat masa un accent deosebit. Porțelanurile vintage, farfuriile speciale de servit masa sau solnițele cu aspect învechit, de moda veche, nu au de ce sa colecteze praf in dulapuri. Scoate-le la lumină și bucură-te de ele!
  8. Nu uita de baie – prosoapele pufoase din bumbac, rulate și așezate în coșuri din răchită împletită sau din ratan, sticlele cât mai colorate cu spumă de baie, gel de duș sau șampon, precum și alte borcane pline fie cu sare de baie, fie cu mici pietricele sau scoici, pentru decor, îți conferă acel sentiment atât de relaxant de spa care te face să te simți regește…
Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.