Cum aleg o masa pentru sufragerie?

sufragerie

V-am vorbit foarte multe despre mesele pentru sufragerie, și terasă, și bucătărie, dar nu v-am scris cum credem noi că ar trebui să alegeți o masa pentru sufragerie. Articolele cu tips and tricks sunt la mare căutare, nu pentru că cineva ar crede că nu am fi capabili să ne formăm propriile noastre păreri sau că ar crede că suntem lipsiți de inspirație. Totul are legătură cu stilul nostru de viață, apăsător, și care face că uneori, din cauza oboselii, lucruri care par evidente și simple, nu ne mai vin atât de ușor. Sigur, unii dintre noi chiar nu au chef să-și bată capul cu aranjatul și renovatul, dar o masă, sau orice altă piesă de mobilier, odată cumpărată, e mai dificil de modificat sau returnat.

sufragerie

Dacă doriți să schimbați mobilierul sufrageriei sau vă mutați în casă nouă, iată câteva sfaturi pentru alegerea mesei:

* Materialul

Alegerea materialului o veți face în funcție de preferințe și de buget. Dacă doriți să investiți într-un obiect pe care plănuiți să îl păstrați pentru o perioadă mai mare, vă recomandăm alegerea lemnului masiv. De asemenea, trebuie să luați în considerare și partea de îngrijire.

S-ar putea să îți placă și: Lampa din lemn – accesoriul de nelipsit din casa dumneavoastră

* Spațiul

Spațiul pe care îl aveți la dispoziție determină forma mesei dintr-o sufragerie. Dacă aveți un spațiu mai puțin generos, recomandăm mesele rotunde. Nu se supără nimeni că a fost pus la colț 🙂 și veți avea mai mult loc pentru a împinge scaunele când nu sunt folosite. De luat în calcul mesele extensibile, dacă aveți o familie mare cu care vă vedeți mai rar.

* Forma

După cum v-am scris mai sus, forma e determina de spațiu. Mesele ovale sunt ideale pentru încăperile restrânse. Mesele dreptunghiulare se potrivesc în colțuri.

Și pentru că imaginile sunt mai grăitoare decât cuvintele, vă las cu ele!

Cu drag!

 

sufragerie

sufragerie

sufragerie sufragerie

Citește și despre Două mese speciale – același picior, blat rotund și pătrat

sufragerie
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.