Mutatul la casă nouă implică înainte de culori complementare – lucrări de bază, nepotrivite cu afinitățile doamnelor.

Vine odată vremea alegerii culorilor și vine cu siguranță, căci se termină la un moment dat și cu praful, cimentul, gresia și faianța din băi și bucătărie, cu parchetul sau cu mobilierul, și vine vremea culorilor … pentru că vorbim despre decor. Se termină momentul de glorie al bărbatului, cum ar veni munca grea și vine clipa de glorie a doamnelor, când vă recomand cu căldură să vă înarmați cu răbdare și să așteptați răbdători sfârșitul deliberărilor. Va urma o perioadă crâncenă, cu decizii ireversibile luate și schimbate de emitent în aceeași zi. Cu siguranță veți afla cu surprindere că ceea ce era bun dimineață, seara e complet greșit sau invers.

Potrivirea unor culori complementare este o treabă elaborată, există nenumărate îndrumare în acest sens și este de asemenea motivul pentru care un designer de interioare își merită banii. Are experiența și simțul estetic necesar, cunoștințele privitoare la materiale, forme, lumini și culori care să facă o casă să devină acasă.

Înainte de a ajunge la un designer totuși e bine să va lămuriți în minte ce vreți, omul vă va chestiona pentru a-și face o idee asupra viziunii voastre. El are nevoie de ceva detalii, de o imagine ce v-a reținut atenția, de niște puntcte de referință de unde să înceapă să modeleze ceea ce vă place. Vreți sobrietate, vreți funcționalitate sau excentrism, aveți o piesă de mobilier preferată sau o culoare ce vi s-a lipit de suflet? Cu ce spații lucrăm? Ce vreți ca final să aveți în casă? Ce fel de om sunteți? ce vă place?

Trebuie să îi puteți răspunde, să veniți cu o parte din lecție făcută. Pentru asta, de pe la cei ce s-au jucat cu nuanțele, folosind un paletar de culori complementare, încercați să vă conturați ideea de bază. Poate imaginile de mai jos vă ajută.

decorațiuni interioare
interioare romantice
decorațiuni interioare culori complementare
nuanțe de crem, maro
decorațiuni interioare culori complementare
culori complementare pentru lemn
decorațiuni interioare
decor în culori deschise
decorațiuni interioare culori complementare
culori adolescentine
decorațiuni interioare culori complementare
aranjament vesel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu drag, de bun gust.

Pentru că după culori complementare va veni și vremea alegerilor pentru mobilier, chiar dacă finanțele s-au diminuat vă recomand catalogul nostru de produse – Mobel Amadeus.