Culoarea alba pentru mobilierul de terase

mobilierul de terase mobilierul de terase – imagini ale produselor potterybarn.com

Culoarea alba pentru mobilierul de terase este o alegere tot mai la modă și se asociază deobicei cu eleganța și aerul distins colonial, al vremurilor marilor exploratori. Când vezi în filme ce hăinuțe crem și albe purtau toți exploratorii sub caștile alea de semănau cu tigăile wok, te înfundă râsul, deși acei oameni sunt cei ce au completat zonele albe de pe harta globului.

mobilierul de terase
set mbila de terasa alb – imagini ale produselor potterybarn.com

Albul trece și revine iar la modă, este și va rămâne o opțiune de decor dintre cele de luat întotdeauna în considerare.

Pentru mobilierul de terase, mai ales însorite, dar mai spre mare, nu la munte, vă recomand să găsiți loc în preferințele dumneavoastră pentru culoarea albă. Mobilierul de terasă este o opțiune necesară, fără de care nu prea are rost să alegem să locuim la casă. Aerul liber se respiră direct, nu doar intrat pe fereastră. Plus că serile pe terase sunt cumva mult mai plăcute, indiferent dacă plouă sau nu.

Piesele de mobilier sunt simple, albul ascunde foarte mult formele așa că nu căutați mobilier cu detalii fine aplicate lemnului, se vor estompa. Alegeți mai bine confort, ergonomie, ușurință în folosința, posibilitate de stivuire pentru scune sau de pliere pentru masă. Le veți aprecia mult mai mult.

Poate pentru mine care trăiesc în Maramureș vara și soarele asociate cu plaja și marea sunt deziderate mai rare, care se întâmplă să mă bucure doar în vacanțe și poate de aceea o percep oarecum mai special. Pentru cei ce locuiesc la șes, aproape de mare, acest tip de mobilier este mai des întâlnit, apreciat și poate nu generează o reacție apreciativă similară.

Cu drag, de vară și soare.

mobila pentru terasa
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    de unde putem primi oferte de pret?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.