Cozi pentru unelte din lemn și scări din lemn

Cozi din lemn pentru unelte - mături, lopeți sau topoare

Pe acest subiect – Cozi pentru unelte din lemn – am scris anterior în 2017 un articol – Cozi din lemn pentru unelte – mături, lopeți sau topoare și în 2021 un alt articol – Cozi din lemn pentru unelte – dacă cunoașteți un producător român îi fac reclamă gratuit în care am afirmat că voi promova gratuit orice producător român pe acest segment. Am ajuns azi, în 18 octombrie 2022 să pot oferi o informație despre acest subiect.

Compania WOODEN PRODIMPEX SRL din Odorheiu Secuiesc, județul Harghita mi-a trimis solicitarea de a beneficia de articolul promis. Producția lor este specializată în 2 segmente – cozi pentru unelte din lemn și scări din lemn, tip zugrav în mai multe conformații.

Datele companiei și contact:

SC WOODEN PRODIMPEX SRLOdorheiu SecuiescJudetul Harghita

Persoana de contact Kiss Attila0744557956

www.scaridubledinlemn.ro

Aveți mai jos imagini furnizate de dl Attila, cu produsele menționate – cozi din lemn și scări din lemn. Pentru comenzi vă invit să luați legătura direct cu domnia sa. Am să menționez și în celelalte două articole acest punct de contact.

scări din lemn pentru zugrav

Din scurta discuție avută am înțeles că au distribuitori în mai multe județe din țară, iar dacă vor apărea cereri, pentru cozi pentru unelte, așa cum am mai avut, din străinătate, promit să le direcționez tot către ei.

Mă bucură fiecare moment în care aflu despre un producător, care dă valoare lemnului, indiferent sub ce formă. Ar trebui să avem un cuvânt greu de spus pe partea produselor finite din lemn, in întreaga Europă, dacă sectorul prelucrării lemnului ar fi guvernat bine, interzicându-se exportul de lemn sub formă brută, bușteni sau semi-fabricat.

Mobila din lemn masiv produsă în estul Europei are o contribuție majoră la exportul tuturor țărilor de aici, chiar dacă nu pleacă ambalată cu etichetă sub un brand românesc. Celor care clevetesc despre tăierea pădurilor le recomand să se informeze la ce nivel se află real, România, în clasamentul exportatorilor de lemn de orice fel, pe bătrânul continent.

Jos pălăria pentru toți cei care duminica scoateți așchiile din mână!

16 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.