Fără comentarii nr. 61 | Compartimente ascunse în mobilă

mobila din lemn masiv noptiera cu compartiment secret

Nu cred că ai nevoie de idei de compartimente ascunse în mobilier, dacă acest gând ți se pare interesant. Daca nu te-ai gândit deloc la acest aspect, poate merită să răsfoiești imaginile de mai jos – ai voie să zâmbești – nu te vede nimeni –  și să alegi ceea ce ți se pare interesant, dacă ți s-ar potrivi. Următorul drum pe care trebuie să-l faci este la atelierul unui meșter tâmplar care nu știe unde locuiești. Așa, nu va trebui să-l omori când e gata piesa de mobilier.

Ce vrei tu să ții ascuns, nu contează, important este că poți păstra în siguranță, într-un compartiment doar de tine știut, scrisorile iubitelor dinainte de căsătorie, codița împlitită pe care o aveai în liceu, chiar dacă azi ești chel, lingoul de aur, pistolul sau cheia de la seiful din bancă.

mobila din lemn masiv
Birou cu compartimentare secreta
mobila din lemn masiv
compartiment ascuns sub blat
compartimente ascunse mobila din lemn masiv
compartiment secret in cuier
compartimente ascunse mobila din lemn masiv
compartiment secret sub masa
compartimente ascunse mobila din lemn masiv
secretul sertarului
mobila din lemn masiv
noptiera cu compartiment secret

Șmecheria cu aceste compartimente ascunse este relativ simplă, însă foarte puțini ochi sunt avizați să evalueze volume și să-și dea seama că sunt părți ne-expuse accesului. Pentru un om cu volumetrie bună în simțul aprecierii, e cumva relativ simplu să identifice care parte din care nu are buton, mâner sau clanță. Dar nu pentru mulți, te asigur.

mobila din lemn masiv
cufar japonez
mobila din lemn masiv - compartimente ascunse
Cufar cu compartimente secrete
mobila din lemn masiv - compartimente ascunse
Corp cu sertare si usi ascunse
mobila din lemn masiv - compartimente ascunse
Compartimentul de dupa sertar

În Africa de Sud am înțeles că dacă ai o problemă cu cineva care ți-a încălcat proprietatea, trebuie să ai grijă ca în cazul nefericit în care te decizi să-l împuști, să pice mort în interiorul gardului, dacă reușește să iasă … ai multe probleme. De aceea, e recomandabil să ai arma la foarte mare îndemână, dar ferită de ochii copiilor. Acolo, nu aici, la noi nu e cazul … Încă …

N-am idee cum ar arăta vânzarea de astfel de piese de mobilier cu compartimente ascunse. Semnezi precontract, altfel nu-ți arată vânzătoarea de la magazinul de mobilă unde e șmecheria. Dacă e public și se uită toată lumea cum e făcut, ce secret mai e ăla? Sau poate ar fi ingenios să înființezi o fabrica de mobila sau un atelier de modificat piese de mobila în secret total, sub acoperământul unui contract de confidențialitate. Întotdeauna m-am întrebat cine a construit seiful unei bănci sau casa lui Batman de sub pământ, sau alte cele ce se văd prin filme? Că sunt atâtea secrete pe care nu le știe nimeni că pare că proprietarul a dat cu dalta singur.

E un secret cine știe secretul …

mobila din lemn masiv
10 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.