Mai demult idea de comoda sau stand TV nici nu exista, iar televizorul era poziționat undeva la loc de cinste. Vechile televizoare rusești cu lămpi veneau cu picioare din lemn ca și cele de la scaunul Windsor care se înfiletau în carcasă.

Timpul își spune amprenta și pentru aparatele electronice mai vechi sau mai noi, cerând ca mobilierul să se upgradeze odată cu ele. Mai nou, televizoarele au dimensiuni apreciabile, carcase de plastic sau cromate, iar incadrarea lor intr-o camera mobilata dupa gusturi clasic-traditionale e dificila. Unde mai pui că un Smart TV nu va mai sta pe o comoda ci pe un stativ metalic fixat în perete, care permite mișcarea pe cel puțin 2 axe.

Mai tineti minte de pe vremuri cum arata un Diamant cu cutie de lemn sau un Temp care pe linga cutia de lemn venea dotare standard cu picioare de lemn ce se insurubau pe carcasa?

Televizor Temp

Asa ca, va recomand sa renuntati la ideile bunicii de pozitionare a TV-ului

Tv Diamant
TV Diamant – Multumesc sursei de imagine

In schimb, Hotelul Marriott JW foloseste in Apartamentele cu clasificarea minim Junior Suite pâna la Ambasador Suite urmatoarea solutie, care nu strica aspectul general al dormitorului, si in acelasi timp poate ascunde privirilor orice LCD.

Sa recunoastem, dormitoarele n-ar trebui folosite pentru vizionarea filmelor… ci pentru patul generos.

Corp mobilier vitrina TV
Dulap TV cu usi culisante

Dulap TV
Dulap Tv cu usile culisante deschise

Piesa de mai sus a fost fabricată de noi acum 20 de ani, aparține colecției Provence și era destinată televizoarelor cu tub cinescop.

Apreciez mai mult variantele comodelor TV joase care se preteaza pentru sistemul Audio TV Video dintr-o camera cu dimensiuni generoase.

Amenajare stand TV
Stand TV stejar masiv

Oferim soluții diverse, prezentate în catalogul online Mobel Amadeus pentru gusturi clasice sau moderne. Alegerea vă aparține, iar nouă ca producători ne puteți solicita finisarea fără costuri suplimentare în funcție de culoarea dorită. Cele două imagini de mai jos sunt pentru produse fabricate de noi, ca soluții pentru comoda TV.

Smart Living - mobila de sufragerie - living - camera de zi - camera de tineret
Smart Living
consola TV - comoda TV - stand TV
Stand TV finisat Corn Antik Nature Effect 200x45x40 cm

Cu drag, de moda veche