Pentru cei care iubesc sa se trezeasca dimineata in natura, sa traiasca alaturi de ciripitul pasarelelor, iar pamantul sa le fie cel mai bun prieten, casa in copaci este solutia perfecta. Situata in padure, cu un aer neconventional, misterios, lipsita de regulile societatii urbane, casuta din copaci asteapta curajosii care sa-si lase apartamentul modern si urban, pentru un stil de viata mai special, mai natural.

casa in copaci

De multe ori echipata cu tehnologie de ultima ora, casa in copaci sau „tree house” sa fiu si eu in rand cu lumea, creeaza cu adevarat aceasta oportunitate chiar si pentru cei mai pretentiosi.

Totusi, daca esti ca si mine, iti place agitatia, dar simti nevoia cateodata de o relaxare totala, o intoarcere la copilarie, la valorile simple de altadata, ” the tree hose” este perfecta pentru o casa de vacanta. Din lemn masiv, recomandabil, stejar, poti avea casa visurilor: de vacanta sau de locuit!

casa in copaci

Aici va recomand 3 ” tree houses” din care să vă inspirați și să vă permiteți să visați frumos. Nu bănuiți ce resurse zac în voi, poate doar motivarea vă lipsește. Nu vă vine să zburați? Să visați? Stejarul este poate cea mai bună alegere ca să sprijine o casa in copaci, nu vă intimidați văzând lemn exotic în imagini. Când voi vedea o casa in copaci românești, am să-i fac o poză.

casa in copaci

Ultima imagine cu casa in copaci este o suită de mai multe încăperi suspendate și într-o măsură mai mică sau mai mare, depinzând doar de percepția fiecăruia, poate fi o locuință cu caracter destul de permanent. Cred că neobișnuița vederii lor este cauzată de specificul nostru național, cei cu vârsta peste 60 de ani ar pufni, în barbă – Joacă de copii … Nu cred că ar concepe din start că poate fi o alegere și mai ales una luată de cineva sănătos la cap.

Catalog mobila lemn masiv mese scaune stejar