Casă de poveste

Casă de poveste

Casă de poveste – un vis realizat din lemn.

Mulți ne gândim când vedem o casă din lemn  că e potrivită doar pentru vacanțe, dar sunt mulți oameni pe lumea asta care trăiec bine merci, zi de zi, într-o astfel de construcție. Am ales să vă prezint locuința de față ca să vă dați seama ce poate ascunde un exterior modest, simplu. Este formula perfectă prin care nu atragi atenția, ci te bucuri de propria ta casă de poveste. Veți descoperi o locuință magică, cu o zonă de zi ce emană o atmosferă aparte, unde culorile obiectelor și multitudinea de decorațiuni întregesc ansamblul a ceea ce poți numi ca fiind un cămin.

Casă de poveste

Poate părea o locuință veche, însă ea a reabilitată și redecorată în 2013. Designerii de la Rufenacht Interiors, au ascultat foarte atent dorințele proprietarilor,  aceștia dorindu-și ca noua lor casă  să înglobeze obiectele vechi pe care le dețineau deja. În plus, și-au dorit ca interiorul să fie relaxant, să emane veselie, dar să aibă și zone elegante. Soluția găsită de către designeri le-a depășit aștepările. În spațiul deschis, unde  înclinațiile ale acoperișului dau un aer special interiorului, s-au organizat zonele una după alta. Ele, zonele, sunt separate vizual prin covoare și modul de amplasare al mobilierului. Spre exemplu  acel covor îndrăzneț, sau fotoliile din piele și canapeaua modernă, toate crează o îmbinare perfectă…

Interior de Casă de poveste

living colorat Casă de poveste

coltisorul de lectura Casă de poveste

bucatarie vintage

Prospețimea în zona de zi au dat-o prin culorile tari, de la huse, la piese de mobilier vopsite. Aceste culori contrastează frumos cu finisajele sobre și etajerele închise la culoare. La bucătărie te surprinde stilul rustic, cu mobilier reciclat, însă de o notă de boemitate specială.

bucatarie taraneasca

Dormitorul are povestea lui. Asta îmi place tare, tare mult. Eleganța se simte aici, în dormitor, unde opulență nu este judecată de nimeni. M-ainspirat interiorul, mai ales combinația inedită de vechi și nou, care este sugerată încă de pe fațadele casei, cu tâmplăria de un roșu vivace în contrast frumos cu lemnul ce pare învechit. Sper va inspire și pe voi!

dormitor vintage

prispa cu scaune rosii

 

Sursă Foto

 

7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Imaginile see you pasii de renovare a parchetului nu sunt din Romania see you siguranta :)) Oricum interesant articolul!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.