Canapele cu flori – cele mai vesele canapele

canapele vesele
Catalog Mobila

Astă seară vă invităm să vă bucurați de priveliștea unor canapele cu flori. Sunt colorate, vesele, bucuroase că te așezi pe ele și au darul să te facă să zâmbești doar dacă le privești. Gândiți-vă la vremea de afară, ajungi acasă după o zi grea, poate stropit din cap până în picioare de la ploaie și cu nasul roșu de la frig, iar când deschizi ușa și intri în casă, dintr-o parte a sufrageriei te privește o canapea colorată. Instant, ai senzația că a venit primăvara. Sau că seara are șanse bune să fie mai luminată.

Mă gândeam că dacă o să vă scriu de canapele, o să credeți că am ceva cu happylica lui Măruță. Nu am, că nu mi-e tare drag personajul. Nici emisiunea sa, însă recunosc, ideea de happylica a fost o bună idee de PR. Oare mai rulează pe protv emisiunea sa?

canapele vesele

S-ar putea să îți placă și: Cum ard lemne de foc pentru o experiență de șemineu autentic?

Avem nevoie de culoare într-o casă. Subconștientul nostru este foarte sensibil și surprinde fără știrea noastră tot ce se întâmplă în jur. Dar dacă nu ești adeptul unei aglomerări de culoare când vine vorba de accesorii, mobilier sau zugrăveală, alegerea unei canapele cu flori, poate face mult pentru a rezolva această situație.

Știu sigur că nu ești adeptul stilului de design interior provenit din Rusia, cel caracterizat prin maximă opulență. Prin urmare, alegerea unei canapele cu flori va fi potrivită într-un spațiu amenajat discret, minimalist. Probabil, mobilierul va avea culoarea albă, crem, maro deschis sau gri. Masa cu scaunele vor fi în același ton. Am imaginile despre cum ar putea arăta o astfel de sufragerie în minte și-mi pare foarte apropiată de stilul de interior danez sau olandez.

Imaginile de mai jos vă pot părea asemănătoare canapelelor din casele unor bunici de prin filme, însă vă promit că ele sunt foarte potrivite pentru cei tineri. Nu știu bărbații ce ar crede despre ele sau dacă le-ar accepta în casa lor, dar sunt sigură doamnelor că putem găsi metoda de a-i convinge. Noi nu facem canapele, doar mobilier din stejarmasiv, dar, parcă, parcă, aș veni cu o propunere în sensul ăsta.

Am făcut o scurtă selecție de imagini, dumneavoastră pe care o preferați mai mult?

canapele veselecanapele vesele

canapele vesele

canapele vesele

canapele vesele
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Catalog Mobila

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.