Ineditul este cautat in design ca si acul in carul cu fan. Unii reusesc sa faca diferenta prin reinvierea unor piese autentice din materiale reutilizate cu functiuni noi si patina veche a timpului neintinata.

Cafenea

Din demolarea unui hambar, a unui depozit si prin recuperarea elementelor constructive ale unei nave din lemn cineva a avut inspiratia sa incropeasca o cafenea si un magazin de cafea absolut fabulos. S-a incercat pastrarea, pentru veridicitate, a finisajului initial si doar forma a capatat o noua functionalitate. Ambianta este pastrata prin aerul de vintage conferit de materialele invechite, iar tavanul poarta in decoruri urmele functionalitatii elementelor de feronerie ale fostului hambar. Chiar candelabrul are urme de rugina autentice si contribuie din plin la senzatia de pastrare a unei traditii neintrerupte. Cantarul pentru cafea are elemente de design functionale fabricate din parti componente ale fostelor cladiri. Mesele si scaunele sunt alcatuite din lemn de nava, cu urmele vopselii originale foarte evidente.

bar din lemn

Cu siguranta cafeaua va avea acelasi gust inconfundabil, aromatizat si cu surplusul de traditie perpetua pe care proprietarii au mizat cu succes ca le va ridica afacerea in preferintele consumatorilor.

amenajare vintage

amenajare din lemn recuperat

amenajare vintage

Cu drag de-o ceasca de cafea neagra, amara si aburinda.