Idei de amenajare a biroului cand lucrezi de acasa

biroul de acasă

In ultimii ani, din ce in ce mai multi oameni se orienteaza spre varianta lucrului de acasa. De ceva vreme deja, in aceasta minunata categorie ma incadrez si eu. Este un stil de viata relaxant, modern, original si foarte functional. Si daca tot vorbim de originalitate, va spun este atat de revigorant sa lasi in urma tiparul scortos al birourilor cu geamuri de sticla si  birourile banale. Daca va aflati in acelasi punct al vietii, in care mediul familial v-a devenit si spatiul de lucru, designerii de interior din toata lumea, au cateva ponturi pentru voi, ca spatiul vostru de desfasurare sa devina foarte prietenos si prielnic pentru munca.

• Un perete vopsit intr-o culoare, pe care să fie agatate cateva rafturi de lemn masiv, cu linii drepte, este deosebit de util.
• Pe rafturi puteti pune mape cu documente sau carti de specialitate, grafice, in functie de natura muncii. Rezervati o margine de raft pentru un ghiveci cu flori, care va oferi o nota in plus de relaxare. Intre raft si birou puteti improviza un mic afisier, pe care să tineti biletele cu cele mai importante lucruri de facut, un calendar sau chiar o poza cu copilul sau intreaga familie.
• Biroul propriu-zis poate fi folosit pentru laptop, imprimanta, un suport pentru pixuri, creioane, foarfece şi rigla, precum si pentru doua-trei tavite supraetajate, cu diferite documente. Nu încarcati inutil biroul, deoarece va poate crea o stare de agitatie. Ideal ar fi sa puteti amenaja acest birou pe un perete langa fereastra sau într-un loc unde patrunde lumina zilei.

Eu am ales astazi pentru voi 10 birouri pentru acasa foarte prietenoase! Sper sa va placa!

 

birou

 

Sursa foto

 

biroul de acasă
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →