Bucatarii metalice marca RESTART

mobila bucatarie design italian

Pentru italieni, în domeniul designului am avut și voi avea permanet o considerație deosebită. Metalul aplicat mobilei de bucătărie, rezultă piese de mobila pentru bucatarii metalice. Nemții fac lucruri trainice, tehnice, dar când vine vorba despre design, la italieni găsești forma și culoarea mai presus de funcționalitate. Mă miră și de multe ori mă gândesc cum de au răbdare să chițibușească în atât de multe amănunte designerii italieni pentru a conferi o imagine finală perfectă, dar care necesită migală și atenție la fiecare element ce o compune.

Bucatarii metalice

Lemnul, atât de drag mie, era imposibil să lipsească din completarea modelelor de bucătării pe care le fabrică RESTART, însă baza corpurilor este metalică, doar blaturile sunt de lemn, plus câteva elemente constructive mici. Dacă aveți răbdare să parcurgeți filmulețul care le prezintă fabrica veți descoperi tehnici teoretic învechite, dar eu le consider testate. Oamenii manufacturează realmente piesele de mobilier pe care le produc. Nu am nici cea mai vagă idee asupra prețurilor pe care le practică, doar îmi respect cuvântul și răspund completărilor făcute de o doamnă la articolul unde am prezentat altă mobilă de bucătarie –Incorporabile pentru bucatarie, moderne dar in stil vintage.

Bucatarii metalice

Sunt cititori care sugerează sau indică spre producători pe care îi cunosc și imi face plăcere să le ascult indicațiile și să le prezint sugestiile. Blogul acesta scrie despre lemn, dar nu pot fi indiferent atunci când văd idei frumoase și profit de ocazie ca să le prezint, cel puțin cu titlu informativ.

Bucatarii metalice Bucatarii metalice bucatarii metalice

bucatarii metalice

bucatarii metalice

bucatarii metalice
bucatarii metalice

https://youtu.be/jL37-99q2Gc

Cu drag, de modă veche și nouă.

Catalog online mobila din stejar masa din lemn scaun din lemn

mobila bucatarie design italian
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.